Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott fiúként csak abban reménykedhetek ha egy lány kezdeményez?
Hány éves vagy?
Ugyanebben a helyzetben vagyok amióta az eszemet tudom, és nem fognak jönni a lányok maguktól, felesleges reménykedni :D
Nekem ez összejött két alkalommal is - igaz még régebben - amit én magam sem értek, letudom kétszeri szerencsének :D
De amúgy igen, csak ebben bízhatsz. Az egyetlen taktika, hogy próbálsz értelmes és művelt lenni, "megmutatni magad" ilyen téren nekik és reménykedsz, hogy valamelyikük észrevesz. Az esély nem nagy, de bejöhet.
Full ugyanebben a helyzetben voltam én is. Soha nem mertem kezdeményezni, míg 18 évesen annyira meg nem tetszett egy csaj, hogy 4 hónap kemény agyigyötrődés után odamentem hozzá. Összevissza beszéltem hülyeségeket, nem is lett a csajjal semmi. DE! onnantol fogva simán mertem kezdeményezni, 1 év alatt 3 első randim is lett, és az egyikkel többször is találkoztam.Ugyhogy biztosan kis időn belül találok barátnőt.
AKARATERŐ! Válassz, szüzen fogsz meghalni vagy nekiállsz csajozni. Nyilván nem azonnal fogsz te se találni, de ha sokat gyakorolsz akkor menni fog!
Nem. Energiát kell fektetned bele mindenképp! A sültgalambot várva nem lesz semmi...
Legyél fent mindenféle társkeresőn. Kezdeményezgess! Ez a nagyon minimum...
7.
A csirkés példa rossz, mert ott a kakas megerőszakolja a tyúkokat. Ráadásul többet is egy nap olykor.
A valóságban ez kicsit morálisan vállalhatatlan és dutyi jár érte ahol az adott személynek lesz ebben része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!