Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélem a hekyzetemet lenn. Mi a véleményetek, reménykedhetek, vagy nem? N
Ezt neki és a barátnőjének kell látnia. Simán lehet, hogy a barátnője egy stresszesebb élethelyzetben van, azért változott ekkorát a srác számára negatív irányba. Le kell ülniük és megbeszélniük. Mindkét döntés jó lehet. Hiszen egy házasság sem 40 év móka és kacagás. El kell dönteniük, hogy nekik mi fér bele és mit tudnak hosszútávon beválalni.
Egyébként ha szakítanak sem biztos, hogy össze fog jönni veled. Egy ilyen szerelemből sok idő egyébként szakítás után felépülni, simán lehet, hogy még egy évig vagy tovább nem keres párkapcsolatot. De az is lehet, hogy nagyon felejteni akar és csak szexxel. Vagy összejön valakivel hamar (akár veled), de nem lesz túl az exén, és kivetíti majd az abból a párkapcsolatból eredő problémákat.
Ha tényleg jó barát vagy, akkor ne akarj vele osszejonni. Hagyd, hogy a saját medrében történjenek a dolgot, te pedig, bárhogy is dönt, támogasd.
"Azt mindesnetre látom, hogy így vagy úgy, de a barátnője nagy hatással volt az életére, mert elmondása alapján a kapcsolata előtt másmilyen élete volt, mindig csak gamelt, most meg szinte soha."
Hát egy incel férfi életét gyökeresen megváltoztatja egy nő aki szereti. A chadeknek meg nem számít túlzottan, mindig van nő.
De ha ez egy incel, akkor mégis mit akarsz te tőle?
A magány megszűnése egy vonzó férfit kreált egy incelből is?
Eleg nagy masodhegedus vagy :)
Ha kicsit is jobb lennel a baratnojenel teged valasztana.... De nem teszi...
A pasiknak mindig az kell aki kicsinalja őket. Aki meg ott van kéznél becaicskulva az meg nem.
Azt veszik csak komolyan aki igy tartja a tüzet h meg kivált ilyen erzelmi drámákat
"Én szingli vagyok ugyan, de neki van barátnője"
Itt hagytam abba az olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!