Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélem a hekyzetemet lenn. Mi a véleményetek, reménykedhetek, vagy nem? N
"de neki olyan kell, akinek már van barátnője"
Nekik mindig olyan kell
Mondjuk ezt már én is megfigyeltem.
14# Nem olyan kell, hanem addig udvarol, amíg bele nem szeretek. Természetesen titkolva hogy van nője. Ezután már nem tudok mit csinálni, ha nem tudok nyitott lenni más férfira mert megszeretteti magát.
Sajnos utólag kiderül hogy semmi más célja nem is volt mint a vonzerejét próbálgatni.
"Nem értem a nőket, hegyekben állnak a szingli férfiak, de neki olyan kell, akinek már van barátnője"
Mi pedig nem értjük ezt a gondolkodásmódot. Darab-darab... Lehet, hogy "hegyekben állnak" (amúgy csak a társkeresőkön, a mindennapi életben valahogy nem), és? Egyik sem ugyanaz a férfi. Márpedig minket az az adott férfi fogott meg, érdekel valamiért (nem azért, mert foglalt), nem helyettesíthető csak úgy egy random Jóskával azon az alapon, hogy mert ő egyedülálló... Ez nem így működik. A férfiaknál igen? Lyuk-lyuk, mindegy, csak annyi számít, hogy melyik elérhető, melyikbe esélyesebb minél hamarabb belemártani?
19#
A férfiakban általában van annyi hogy békén hagyják a boldog kapcsolatban élőket. A molesztáló nyomorultakat nem számolva persze, mert normális férfiakról beszélek.
Jóval ügyesebben kontrollálják az érzelmeiket mint a nők.
Ellenben a normális nők is csak a buta ösztöneik által vezérelve működnek, és nem tudják azokat kontrollállni. Aztán még a férfiakat mondják ösztönlényeknek, akik ezen a téren jóval különbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!