Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nem vagytok irigyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nem vagytok irigyek a szebb nőkre, akik válogathatnak?

Figyelt kérdés

Hiába próbálom kihozni magamból a maximumot, sosem fogok a nyomába se érni egy szépnek született nőnek.

Egyszerűen irigy vagyok, amiért ők nagyobb eséllyel találnak párt, többen rajonganak értük. Illetve azt vettem még észre, hogy a szebb nőkkel úgy eleve kedvesebbek az emberek.

Mi a véleményetek erről?

2022. febr. 12. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Irigyelni szoktam őket, de nem a férfiak miatt, egyszerűen jó lenne, ha nem úgy néznék ki, ahogy most.

(Travi fej, széles vállak, vastag boka, erős szőrzet, kicsi és csúnya mellek, csúnya punci.)

Meg mikor próbálom magamból kihozni a maximumot, akkor is csak egy gyenge utánzatnak érzem magam a szépségideálomhoz képest.

2022. febr. 12. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert magam is szép vagyok. Azt viszont szánalmasnak és egyben bántónak tartom, amikor irigység miatt ellenségesek velem más nők, okoztak még fiatalabb koromban pár olyan pillanatot, amit nem tudok megbocsájtani.
2022. febr. 12. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Rosszabb napjaimon, igen, az vagyok.
2022. febr. 12. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. A "szépség" nagyrészt az idő, pénz és energiaráfordítástól függ a nőknél. Nekem van életem is ezen kívül. Frizura, smink, manikűr, öltözködés, ápoltság, sport alap, de ez maximum a csinos szint, nem a szép. Leszarom .12 éve élek boldog házasságban a férjemmel, akinek tökéletes vagyok és ő is az nekem.
2022. febr. 12. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
De, mivel én nagyon ronda vagyok. Nem is "csak" a férfiak vagy en bloc az emberek hozzájuk való viszonyulása miatt, hanem amiatt is, hogy nekik alapból jó, komfortos létezniük a saját bőrükben. Akkor is, ha nem tesznek semmi különöset, csak simán tisztálkodnak. Én egy alap zuhany-hajmosás-arctisztítás-fogmosás kör után még taszítóan gusztustalan vagyok, szóval onnan még egy csomót kell bajlódnom, hogy legalább szalonképessé, utcára lépésre alkalmassá tegyem magam, az pedig nyilván fel sem merül, hogy vonzó és szép legyek. Utálom ezt. 😞
2022. febr. 12. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!