Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért félnek a “szebb”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért félnek a “szebb” lányoktól?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buliban voltunk a baratnojeimmel, ahol nagyon megtetszett egy srác és mint utólag kiderült én is neki, viszont vegul az egyik barátnőmmel “kavart”. Lényeg, hogy hajnalban elmondta a srác(egy üveg bor mellett), hogy én nagyon vonzottam ot, de mivel nagyon szép vagyok, azt gondolta van barátom és nem akarta zavarni a beszélgetésünket(valami hulye haverjával). Szoval teljesen ki vagyok akadva,nem neki kellett volna odajönni hozzam? Persze így már egyáltalán nem érdekel, hogy baratnomhoz bármi köze is volt, de ha nem így történik.. Hajnalban elbeszélgettünk, hazakísért(mármint nyaralunk és a szállásra).
2021. aug. 14. 09:30
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, néhol lehet, hogy kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de konkrétan annyira felb.szott, hogy aludni se aludtam..
2021. aug. 14. 09:31
 2/25 A kérdező kommentje:
És 20 éves vagyok
2021. aug. 14. 09:32
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Na erre én is szeretnék választ kapni.38N
2021. aug. 14. 09:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok öntelt, kedves lánynak tartanak a barátaim, de ez az eset elszomorít, és hasonló is történt már. Nekem kellene valtoznom?
2021. aug. 14. 09:33
 5/25 anonim ***** válasza:
49%

Kisebbségi komplexusai vannak.

Menekülj az ilyen pasasoktól. Bármiféle komplexus

kisebb-nagyobb személyiségzavar.

Zűrös kapcsolat lenne vele. A komlexusos emberek féltékenyek,

uralkodni akarnak, agresszívek, vagy ellenkezőleg, sajnálják magukat,

nyavalyognak.

Látod, már most milyen ostoba. Semmi magabiztosság, nem mer udvarolni, még annak sem utánajárni, hogy egyedül vagy, vagy párod van-e.

Brrr...

2021. aug. 14. 09:34
 6/25 A kérdező kommentje:
5-os igazad lehet..
2021. aug. 14. 09:35
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Jaj de jó, akkor mégse vagyok ronda, hanem tőlem is fél mindenki :D Nem kell mindennek bedőlni, akkor ott a barátnődet akarta levarrni, mégse volt akkora élmény a csaj és bepróbálkozott nálad is. Ha annyira megfogtad volna, nem kavar a barátnőddel. Barátnők "maradékából" én inkább nem válogatnék, bármivel szédítene.
2021. aug. 14. 09:37
 8/25 anonim ***** válasza:
65%

"Zűrös kapcsolat lenne vele. A komlexusos emberek féltékenyek,

uralkodni akarnak, agresszívek, vagy ellenkezőleg, sajnálják magukat,

nyavalyognak.

Látod, már most milyen ostoba. Semmi magabiztosság, nem mer udvarolni, még annak sem utánajárni, hogy egyedül vagy, vagy párod van-e."

Ez melyik nőre nem igaz szóról szóra? :D

2021. aug. 14. 09:41
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
Most nem tudom szam szerint hanyszor volt ilyen az eletedben de azokbol altalanositani szerintem felesleges es nyilvan nem kene semmin valtoztatnod. Azert ha egy ferfi annyira sem tokos h odamenjen es dumaljon veled es max kiderul h van baratod, na akkor mi van... Semmi, nem tortenik 😁
2021. aug. 14. 09:42
 10/25 anonim ***** válasza:
45%
Tudod kérdező amennyi indokolatlan játszmát és elutasitást tolnak a nők, nem csodálom h sok férfi ugy van vele h na ott**szátokmegmagatokat :) igazuk is van.
2021. aug. 14. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!