Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért félnek a “szebb”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért félnek a “szebb” lányoktól?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buliban voltunk a baratnojeimmel, ahol nagyon megtetszett egy srác és mint utólag kiderült én is neki, viszont vegul az egyik barátnőmmel “kavart”. Lényeg, hogy hajnalban elmondta a srác(egy üveg bor mellett), hogy én nagyon vonzottam ot, de mivel nagyon szép vagyok, azt gondolta van barátom és nem akarta zavarni a beszélgetésünket(valami hulye haverjával). Szoval teljesen ki vagyok akadva,nem neki kellett volna odajönni hozzam? Persze így már egyáltalán nem érdekel, hogy baratnomhoz bármi köze is volt, de ha nem így történik.. Hajnalban elbeszélgettünk, hazakísért(mármint nyaralunk és a szállásra).
2021. aug. 14. 09:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#7-esnek van igaza.
2021. aug. 14. 09:48
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Van aki fél, van aki nem.

Ez csak önmagunk hitegetése.

Nézz szembe a ténnyel, hogy nem kellettél neki eléggé...az mindegy hogy miért.

2021. aug. 14. 10:11
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
Hülyeség ez a mindenki fél a szebb nőktől dolog. A nőnél jóval rondább, vagy sikertelen /kevés önbizalommal rendelkező férfiak igen, de azok, akik külsőleg vagy egzisztenciálisan menők, nem fognak félni egy szép nőtől. Engem mindig vállalkozók/ügyvédek/vezetők vagy jóképű, rámenős férfiak próbálnak felszedni.
2021. aug. 14. 10:26
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Ez tipikusan az a helyzet,mikor a baratnőd jobban tetazett neki,de azért téged is megmászott volna,ha hagyod. Nyilván ezt nem mondhatta,nagyon mást sem,ami szalonképes. Ebből lett ez a szöveg. Nehogy azt hidd,hogy túl szépnek talál magához,mert akkor el sem merte volna mondani.
2021. aug. 14. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

Létezik olyan amikor azt látja valaki, hogy ennél a nőnél úgysem lenne esélye mert hozzá képest túl jól néz ki és szóba sem állna vele. ----> ezt még erősítheti az is, ha ezt a nőt mindig túl jóképű vagy gazdag pasikkal látta csak eddig.

De van sok olyan eset amikor a nők a hülye játszmáikkal cseszik el az egészet. Ezek a ostoba unalmas, jelezgetések amikből azt hiszik minden egyértelmű van, hogy baromira nem az.

2021. aug. 14. 10:42
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

#7essel értek egyet. Tapasztalataim szerint ha egy férfi akar valamit, akkor tesz is érte. Ha mégsem akkor valami vissza tartja. Akár az hogy félénk akár nem kellettél elétté stb stb.

Mindegy hogy miért.

Velem is volt hasonló hogy nem értettem miért nem lép már a srác, nem vagyok ronda, nem vagyok túl szép, tehát nem értem, pedig lathatóan bejöttem neki, de ha nem reagált úgy az én közekedésemre, akkor.mit csináljak?:D

Ott, akkor a barátnőd kellett neki. Aztán bepróbálkozott nálad is. Ez meg csak a beetető szöveg hogy könnyebben jusson be a bugyidba.

2021. aug. 14. 10:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
bulika, borocska, kavargatás viháncolás blabla. Tényleg normális kapcsolatot, szándékot reméltek egy piás éjszakából? nemár...
2021. aug. 14. 11:16
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Miért kellene az ilyen pasiktól menekülnie?

Ti mind tökéletesek vagytok, soha nem volt kétely bennetek?

Mi lett volna ha a kiscsaj jelzésképpen rámosolyog párszor a srácra?

És még ti vágytok egyenrangú kapcsolatra. Még egy finom jelzést sem adtok, a srác találja ki, legyen gondolatolvasó. Ha ez nem sikerül neki, akkor életképtelen, ugye?

2021. aug. 14. 11:20
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18

nekem ne jelezgessen, nem vagyok gondolatolvasó. Egyenrangú kapcsolat? Akkor vállalja mit gondol és fejezze ki, mondjuk szavakkal. Ez a jelezgetés csak egy hárító mechanizmus a nőknél és ha te nem találod ki, akkor hoppá pöcsikém, így jártál.

2021. aug. 14. 11:46
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Mi a baj a piás éjszakákkal? Nem mindenki a földön fetrengve szórakozik.

Te templomban ismerkedsz vagy hol?

2021. aug. 14. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!