Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoktól a lányoktól, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól a lányoktól, akik szépek és mellé még értelmesek is, félnek a mai férfiak?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy a pasiknak inkább a szép és mellé kicsit egyszerű lányok kellenek inkább. Talán pont azért, mert őket könnyebb hülyíteni. Sok fiú udvarolt már, de a túlnyomó többség csak addig a pontig, ameddig rá nem jött, hogy én nem vagyok az a könnyen kapható, butácska lány. Ha rájönnek, hogy egy lánynak van esze, talpraesett, akkor menekülnek? Tudom, általánosítok, de elég elkeserítőek az eddigi tapasztalataim ezen a téren.

20L

2015. máj. 18. 19:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Léci írd, h nem ismerkedsz.:D
2015. máj. 18. 19:25
 2/32 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem igaz. Tapasztalat. :)

Vannak ugyan néhányan, akik nem mernek kezdeményezni, de a többségnek egyáltalán nem akadály az általad leírt nőtípus.

Bizony, bizony, nem tudom mondta-e már neked valaki, de:

Veled valami más baj van. :)

2015. máj. 18. 19:29
 3/32 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Egyes férfiak különféle technikákat is képesek elsajátítani ,hogy biztosítsák menekülésük sikerességét.

4/32 anonim ***** válasza:

Miért te milyen pasit szeretnél?

Írhatsz privátot is ha nem félsz egy értelmes pasitól aki éppen nem akar becsajozni.

5/32 A kérdező kommentje:
Nem írtam és nem is fogom :)
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem a kezdeményezéssel van a baj. Sokan tették már a szépet, de aztán legtöbbjük lelépett, amint kiderült, hogy én csak komoly kapcsolatba megyek bele.
2015. máj. 18. 19:33
 7/32 A kérdező kommentje:
Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy megijednek egy talpraesett lánytól.
2015. máj. 18. 19:34
 8/32 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem sokszor pont a lányok hülyítik a másik nemet, én legalábbis ezt tapasztaltam. A szemedbe hazudják, hogy "persze, szívesen elmegyek veled meginni egy kávét" vagy hasonlók, megkapod a számukat, kedvesek, normálisak, aztán meg úgy eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. A normális hapsikat nem taszítják az értelmes nők, csak az a gond, hogy a nők 99%-át a nagydumás faszik izgatják, és hamarabb teszik szét a lábukat egy ilyennek, mint egy visszafogottabbnak, mert az nem elég izgalmas.
 9/32 anonim ***** válasza:

Fú... én nem tudnék faék egyszerűségű lánnyal összejönni, akármilyen szép is (más kérdés, hogy nálam a két köbméter smink, a vödrös diszperzit mint alapozó, a röntgencső mint szoli és a kidobott tőgyek nem igazán jelentenek szépet), mert hülyét kapnék, ha nem tudnék vele értelmesen elbeszélgetni a világ dolgairól (viszonylag széles körben). Nekem kell, hogy a partneremnek legyen sütnivalója. Na meg a könnyen kapható lányok sem kellenek, mert őket más is könnyen kapja. Abban hol a kihívás? (És nehogy meghijakelje a posztomat a faszi aki mostanában a szüzesség fontosságáról prédikál, mert nem arról beszélek). Szeretek küzdeni és meghódítani magamnak, akit akarok. Nyilván nem futó kalandra, mert szerintem komoly erőfeszítést csak egy komoly kapcsolat érdemel.

Ebből kifolyólag csak annyit tudok érdemben válaszolni, hogy nem értem, hogy egy józan embernek mért kellhet az egységnyi plázacica...

26/F

10/32 A kérdező kommentje:
8-as válaszolónak: Pont ezaz, hogy nincs annál izgalmasabb, mint egy értelmes pasi, akivel bármiről el lehet beszélgetni. Egy "nagydumás faszi" meg aztán pláne nem izgalmasabb.
2015. máj. 18. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!