Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a lányoktól, akik szépek és mellé még
értelmesek is, félnek a mai férfiak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a pasiknak inkább a szép és mellé kicsit egyszerű lányok kellenek inkább. Talán pont azért, mert őket könnyebb hülyíteni. Sok fiú udvarolt már, de a túlnyomó többség csak addig a pontig, ameddig rá nem jött, hogy én nem vagyok az a könnyen kapható, butácska lány. Ha rájönnek, hogy egy lánynak van esze, talpraesett, akkor menekülnek? Tudom, általánosítok, de elég elkeserítőek az eddigi tapasztalataim ezen a téren.
De miért baj ha a legtöbbjük lelép ha neked egy is elég aki marad?
A komoly kapcsolathoz egy pasi is elég,a többi had menjen.
2015. máj. 18. 19:40
13/32 anonim válasza:
10: A kapcsolat nem így működik. Beszélgetni "bárkivel" lehet, kapcsolatot meg csak azzal akarsz, aki szexuálisan vonz, és ez ösztönösen előrébb való, mint az, hogy jól tudj vele beszélgetni. Tetszik, nem tetszik, az ember is csak ösztönlény. A nagydumások meg tele vannak önbizalommal (vagy legalábbis jól el tudják játszani), el tudják adni magukat, és megszédítik a nőket. A nők zöme az ilyenek után sír, és az ilyenekre izgul rá.
2015. máj. 18. 19:45
14/32 anonim válasza:
Én ugyan nem. :D
2015. máj. 18. 19:49
15/32 A kérdező kommentje:
13-as, ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy egy jó beszélgetés elég egy kapcsolathoz. Kell a szexuális vonzalom is, persze, de én nem tudnám leélni az életemet valaki mellett úgy, hogy nem tudok vele értelmes dolgokról beszélgetni.
2015. máj. 18. 19:50
16/32 anonim válasza:
Kicsit provokatív volt a kérdés,ne csodálkozz ha a válaszok is azok egy kicsit.
2015. máj. 18. 19:54
17/32 anonim válasza:
Azoktól a lányoktól nem félek, csak azok a lányok nem igazán olyan átlag pasikra vágynak mint én :P
Egyébként a férfiak egy része valóban fél a talpraesett, "erős" nőktől, de ez kb ugyanaz, mint a szőke-barna dolog, van akinek a szende védelmezni való őzike jön be, van akinek a talpraesett, eszes akárni (nem jut eszembe találó hasonlat ;))
2015. máj. 18. 19:57
18/32 anonim válasza:
Ha az ilyen lányoktól félnének a férfiak, nem lenne mind foglalt. Ha te nem vagy foglalt, akkor nem vagy annyira értelmes, mint gondolod.
2015. máj. 18. 20:04
19/32 anonim válasza:
Szerintem nem is az, h félnek, de nyilván ha agyi szintben és intelligenciában ők kevesebbnek érzik magukat, nem fognak próbálkozni, mint ahogy neked sem kéne egy féleszű nyomorult akivel nem lehet beszélgetni :D hiszen mindenki hasonló emberrel érzi jól magát mint amilyen ő maga, és amikor rájönnek, h te keményebb dió vagy persze h könnyebb összeszedni egy hülye fruskát :D csak annyi h nem találtál vagy nem találkoztál magadhoz hasonló férfival akivel összeillenétek ennyi a történet :D
2015. máj. 18. 20:06
20/32 anonim válasza:
Hülyeség,soha nem tapasztaltam ezt.Örültek ha mindkettő dolog stimmelt.Ha tőled lelépnek,az az miatt lehet hogy hiába vagy szép meg okos,de a személyiségedben van valami irritáló amit nem hoznak a tudomásodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!