Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a lányoktól, akik szépek és mellé még értelmesek is, félnek a mai férfiak?
Úgy érzem, hogy a pasiknak inkább a szép és mellé kicsit egyszerű lányok kellenek inkább. Talán pont azért, mert őket könnyebb hülyíteni. Sok fiú udvarolt már, de a túlnyomó többség csak addig a pontig, ameddig rá nem jött, hogy én nem vagyok az a könnyen kapható, butácska lány. Ha rájönnek, hogy egy lánynak van esze, talpraesett, akkor menekülnek? Tudom, általánosítok, de elég elkeserítőek az eddigi tapasztalataim ezen a téren.
20L
Én nem félek tőlük egyáltalán,de ha ilyeneknél kezdeményezek,teljesen mindegy mennyire gondolom komolyan,mivel odáig el sem jutok,hogy beszélgethessünk egyáltalán.
1 másodperc alatt az összes ítélkezik rólam,és elküld melegebb éghajlatra,mivel nem születtem helyesnek...
23/F
"Nem a kezdeményezéssel van a baj. Sokan tették már a szépet, de aztán legtöbbjük lelépett, amint kiderült, hogy én csak komoly kapcsolatba megyek bele."
Figyelj, ha te ebből azt szűröd le, hogy azért, mert félnek egy okos, talpraesett lánytól, akkor te egyáltalán nem vagy valami okos.
26os: "Sajnos a férfiak az egyszerű lányokat preferálják mert őket könnyebb megtartaniuk"
egyszerűbb megtartani? Azt gondolná az ember, hogy ha szeretik, akkor nem kell megtartani a lányt... vagy te is olyan típus vagy, aki amint jobb adódik rögtön váltasz, és így nehéz megtartani? Hát akkor valóban nem csoda...
Komolyan nem értem azokat a lányokat, akik itt panaszkodnak. Általános vélemény szerint a szép nők közé tartozom, buta sem vagyok, viszonylag művelt is, tehát mondhatni megvan a magamhoz való eszem, mégsem volt soha komolyabb problémám a párkereséssel (legalábbis mióta kinőttem a tinikori túlzott félénkségemet). Általában hamar felkeltettem a férfiak érdeklődését és többnyire komoly kapcsolatot akartak tőlem.
Az egyetlen nehézséget az okozta, hogy én találjak az igényeimnek megfelelő partnert, akibe bele is tudok szeretni és az életben is partnerként tudunk együttműködni.
Ti csajok, akik elvileg szépek és okosak vagytok, mégsem találtok párt, valamit nagyon eltoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!