Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nem vagytok irigyek a szebb nőkre, akik válogathatnak?
Hiába próbálom kihozni magamból a maximumot, sosem fogok a nyomába se érni egy szépnek született nőnek.
Egyszerűen irigy vagyok, amiért ők nagyobb eséllyel találnak párt, többen rajonganak értük. Illetve azt vettem még észre, hogy a szebb nőkkel úgy eleve kedvesebbek az emberek.
Mi a véleményetek erről?
Én pont nem. Szép vagxok modellkedtem is. És megannyiszor voltam kiakadva hogy még a legrondábbnak is van barátja csak nekem nincs, vagy másokat elvesznek engem megcsalnak(hozzám képest otromba debella nőkkel).
Aztán ahogy jobban kinyitottam a szemem rájöttem, hogy igenám, de ezek a nők olyan férfiak mellett vannak, akikkel kb en szóba sem állnék.
Ezek után összejöttem egy ronda pasival hátha az normális, erre az is megcsalt.
Azota helyes gazdag pasikkal jártam inkább. A mostani barátom eljegyzett.
Borzalom sacc 10 év kálváriám volt mire megtanultam hogy a pasik lesz .rják a külsőt, a mostani meg rlőző párom mellett is már nem érdekel a külsőm. Alap higiénia szépség van es nem fektetek bele már többet.
Hát, én kifejezetten ronda vagyok, a barátnőim többségében átlagosan csinosak és kapósak, de amiatt pont nem vagyok irigy, hogy sok férfi közül válogathat(ná)nak, mert annál több a kéretlen érdeklődő is, akikből szűrni kell. Ha valaki véletlenül engem akarna a külsőm ellenére is (mondjuk nincs rá sok esély, de tegyük fel), akkor legalább biztosra vehetném a szándékait 😅 Na meg a másik, hogy a jobban kinéző nőket rendszeresen zaklatják.
Irigy inkább azokra szoktam lenni, akik pont olyan pasival vannak, aki számomra is vonzó. Hiába él az egyik barátnőm kicsapongó életet és fekszik le hetente mással, az összes pasi akiről mesélt és mutatott képet, borzalmasnak tűnt.
De igen és ez olyan szintű nálam, hogy sokkal szebb lányokkal soha nem is barátkoztam. Most már 40 körül vagyok és nem igazán érzem azt, hogy van vetélytársam a korosztályomban, de a fiatalok nyilván sokkal szebbek.
A lányom ragyogó szépség lesz, ez már most is látszik. Ő az egyetlen nőnemű lény, aki nem féltékenységet vált ki belőlem, hanem büszkeséget és örömet. Abban bízom, hogy neki könnyebb élete lesz, mint nekem volt és hogy átélheti a kölcsönös szerelmet, ami nekem nem jutott a külsőm miatt. Olyan büszke vagyok a szépségére, a közösségi oldalon is szinte csak róla teszek ki fotót, amíg még engedi és annyira gyönyörű, amikor az emberek a szépségét dícsérik, azt érzem, mintha engem dícsérnének. Valahogy egynek érzem magam ezzel a kis tündérrel és tényleg szívből remélem, hogy a szépsége miatt boldogabb élete lesz, mint nekem. De ha egy srác hülyíteni fogja, kikaparom a szemét, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!