Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be sokkal jobban a kerolabb bőrű pasik?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen cigany, de hasonló borsginu 'magyar' srácok. Egyszerűen nem fognak meg az olyan fehér bőrű pasik mint amilyen én vagyok (ha nem szolizok, utalom a túl fehér bőröm). Kaptam már meg, hogy te csak a cigány f@@zt szereted?! Ez elég undorító volt szerintem. Ha lett volna olyan pasim is mi köze lenne hozzá?! N292022. febr. 11. 15:20
1/8 anonim válasza:
Ha valahol ezt így előadod, akkor ne csodálkozz, ha reagálnak rá. Persze a stílus amiben megtette az illető, az minősíthetetlen, de ha te magad hozod fel, akkor készülj, hogy lesz akinek nem tetszik.
Ez az életben mindennel így van.
Egy nagy lapáttal tesz itt még rá a cigányokkal szembeni rossz tapasztalat, amivel a többségünk szembesült már, elég egy kört tenni egy falusi vasútállomáson. (Cigikérés, "fogászatra megyek" dumával aprókoldulás kötelező, de futottam már bele olyanba is, aki rögtön drogokat akart eladni, "mos csak kítezer, tesó" jellegűen. Nőknek még rosszabb arra menni, primitív odakiabálások, enyhe molesztálások nélkül nem nagyon ússza meg senki 40 év alatt)
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtam én neki soha semmit, csak látta az egyik exem és arra kaptam azt a bizonyos kijelentést.
2022. febr. 11. 15:34
3/8 anonim válasza:
2.
Látta? Honnan, hogyan? Ez a kérdés elég zavarossá kezd válni.
4/8 anonim válasza:
ne foglalkozz velük. ilyen az ízlésed, kész. mindenkinek más tetszik.
5/8 A kérdező kommentje:
Nálad zavaros valami... De nem kicsit
2022. febr. 11. 15:49
6/8 anonim válasza:
magyarok közt is vannak kreolosabb bőrszínűek, valószínűleg találsz közöttük szimpatikusat.
7/8 anonim válasza:
4-essel értek egyet. Ízlések és pofonok. Neked ez tetszik miért-, és magyarázat nélkül, mert neked ilyen az ízlésed.🤷🏻♀️ Egyébként nem értem, miért vannak lepontozva, akik normális választ adtak a kérdésre. Akkor mi a helyes válasz?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én csak most néztem rá a kérdésemre... De ezen miért lwpodsz meg? Sok a gyík és a troll. Köszi a normális válaszokat! :)
2022. febr. 11. 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!