Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ferfiiak lenne egy ismerkedos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiiak lenne egy ismerkedos kerdesem?

Figyelt kérdés

Szoval a kerdes hogyan kommunikaljon egy no ismerkedes soran a szexualitasrol?

Mennyire menjen bele? Elmeselje e ha van barmi parafiliaja vagy a nem szokvanyos szexet szereti?

Vagy hasonlo dolgokrol?

ma 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán de én elég nyitott vagyok szexuálisan
ma 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljes őszinteség és nyitottság nélkül szerintem nincs normális kapcsolat. Sokan nem mernek dolgokat elmondani, de ebből ki kéne már nőni. Nem sokkal jobb mindent tisztázni, mint magunkban izgulni, vajon mi lesz, ha kiderül ez meg az?
ma 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
(2-es vagyok, ez mindenre vonatkozott, nem csak a kérdéses témára.)
ma 14:11
 4/4 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Szerintem ilyen téren jobb a nyitottság. Nem azt mondom, hogy célirányosan ezzel kell kezdeni, de jobb hogyha mielőbb kiderülnek azok a dolgok, hogyha két fél el sem tudja képzelni egymással az együttlétet vagy az együttélést.
ma 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!