Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nôk miért olyanok hogyha írok nekik ismerkedô oldalakon akkor egyszerûen még egy mukkot se írnak?
Már egy csomónak írtam hogy akar e ismerkedni még a fényképem is látszódik de egyszerûen semmi!
Miért ilyenek a nôk hogy nem lépnek maguktól? De ha még csak nem is ír vissza hát akkor már kezdeményezzek jobban?
1. Mert nem lógnak a neten egész nap, mint te.
2. Azoknak, akik érdekesnek tűnnek számukra, írnak, az olyanokra viszont, akik nem annyira szimpatikusak nekik így már nem jut idejük.
3. A férfiak miért olyanok, hogy minden azonnal kell nekik? És aki ilyen, az miért gondolja, hogy pont ő kell a nőknek, nem pedig az, akiben van kitartás?
4. Azért ilyenek, hogy nem lépnek maguktól, mert evolóciósan úgy vannak kódolva, hogy a férfi dolga, hogy lépjen, nem az övék. És többet várnak el a férfitól, mint azt, hogy egyszer odalökjön nekik egy-két mondatot...
NAGYON KÖSZÖNÖM HOGY A HARMADIK VÁLASZOLÓT LEÉRTÉKELTÉK NULLA SZÁZALÉKRA!!!!
Mert voltam én már kitartó és nem mentem vele semmire, helyette élvezte a nô hogy ugrálok neki és közbe semmit se lépett.
Innentôl már nem érdekel ha a harmadik válaszoló feljebb értékelik nulla százaléktól felfelé.
Már nagyon soknak írtam és egy se írt.
De már újítottam: ezentúl ezt fogom írni mindegyiknek hogy: "Ha utalok pénzt, visszaírsz hogy szia?" Hogy nézzen magába.
@8: Ha rájuk öntöd a frusztrációdat, akkor meg végképp semmi értelme az egésznek. Lehet, hogy pont olyat taszítasz el, aki meg éppen válaszolna is.
Egyébként tökéletes recept/első levél nincs. Ha van érdeklődés/szimpátia a részéről, akkor visszaír, ha nincs akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!