Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nôk miért olyanok hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nôk miért olyanok hogyha írok nekik ismerkedô oldalakon akkor egyszerûen még egy mukkot se írnak?

Figyelt kérdés

Már egy csomónak írtam hogy akar e ismerkedni még a fényképem is látszódik de egyszerûen semmi!

Miért ilyenek a nôk hogy nem lépnek maguktól? De ha még csak nem is ír vissza hát akkor már kezdeményezzek jobban?

2018. okt. 27. 09:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Tudok jól kommunikálni írásban ahogy az eddigi írásaim is mutarják.
2018. okt. 27. 23:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Milyen eddigi írásaid?
2018. okt. 27. 23:39
 23/27 A kérdező kommentje:
Ez nem, csak az eddigiek.
2018. okt. 28. 07:54
 24/27 anonim ***** válasza:
Pont az eddigiek alapján mondom, hogy nem megy ez neked. Hiszen már majdnem egy teljes nappal ezelőtt kérdeztem, hogy mit és mennyit szoktál írni és még mindig nem válaszoltál rá, pedig többször is hozzászóltál azóta. Nagyon is lehetséges, hogy amiatt nem kapsz válaszokat, hogy csak pár szót löksz oda nekik, amivel azt üzened, hogy neked nem is fontos az egész - akkor meg minek válaszolnának?
2018. okt. 28. 08:14
 25/27 anonim válasza:
85%
küldj nekik pénzt
2018. okt. 28. 08:25
 26/27 A kérdező kommentje:
(Bocs nem érek rá mindig) Sokat írtam nekik de azalatt bôven kibökhettek volna csak egy sima sziát.
2018. okt. 28. 19:18
 27/27 A kérdező kommentje:
Az eddigiek alapján azt értettem hogy értelmesen kommunikálok.
2018. okt. 28. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!