Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok szerintetek meddig elfogadható ha egy férfi mamahotel én lakik?
Én már 25 éves vagyok és még egy év mire végzek az egyetemmel utána viszont amint tehetem szeretnék költözni így még elfogadható?
(Egyetemista létemre azért lakok a szülőkkel mivel helyi egyetemről van szó...)
Szerintem a konkrét "mamahotel" (tehát a kiszolgálás elvárása, életképtelenség) 12 éves kor fölött ciki.
Az, hogy valaki a szüleivel egy közös ingatlanban él, szerintem akármeddig elfogadható, feltéve hogy van rá oka (pl. ápolni kell a szülőt) és/vagy van benne hajlandóság arra, hogy elköltözzön majd a későbbiekben.
Tanulmányai befejezése után gáz a mama hotel!
Te még nem tartasz ott!
Attól függ mit értesz mamahotel alatt. Ha anyuci pici fiát ki kell szolgálni felnőtt létére, az már 18 évesen ciki, sőt már 14-16 évesen vegye ki a részét a házimunkából.
Ha úgy érted, hogy egy háztartásban lakás, az eléggé lakásfüggő. De több generációs családi házban sosem ciki a szememben.
1-es vagyok, miért lettem lepontozva?
Normális dolog felnőttként is kiszolgálást várni a szülőktől?
Vagy ciki segíteni az arra rászoruló idős, beteg szülőknek?
Vagy mi volt a probléma azzal amit írtam? :D
#9:
Szerintem sokaknak ismeretlen az a helyzet, amikor 15 évesen már igazolással küldenek dolgozni a szüleid, hogy mostantól a telefont, sulikezdést + ruhákat is te fizeted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!