Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/lányok szerintetek meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok szerintetek meddig elfogadható ha egy férfi mamahotel én lakik?

Figyelt kérdés

Én már 25 éves vagyok és még egy év mire végzek az egyetemmel utána viszont amint tehetem szeretnék költözni így még elfogadható?

(Egyetemista létemre azért lakok a szülőkkel mivel helyi egyetemről van szó...)

2022. febr. 11. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a konkrét "mamahotel" (tehát a kiszolgálás elvárása, életképtelenség) 12 éves kor fölött ciki.

Az, hogy valaki a szüleivel egy közös ingatlanban él, szerintem akármeddig elfogadható, feltéve hogy van rá oka (pl. ápolni kell a szülőt) és/vagy van benne hajlandóság arra, hogy elköltözzön majd a későbbiekben.

2022. febr. 11. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a munkábaállás utáni néhány évben kéne elköltözni. Mikor már biztos a kereseted, meg van a munka és mindennapi rutin. Nekem a te helyzeteddel nem lenne bajom.
2022. febr. 11. 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ezzel nem volt bajom. A férjemet 27 évesen ismertem meg, és az anyukájával lakott. Jól kijöttek, az anyukája nem szólt bele semmibe. Olcsóbb is volt így nekik, meg mire hazaért, anyuka megfőzött. A ruháját is kimosta, egyéb másban nem volt kiszolgálva. Keresett annyit, hogy el tudott volna költözni, de egyszerűen nekik így volt kényelmesebb, szerintem ebben semmi rossz nincs.
2022. febr. 11. 16:21
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Elj dleted vegeig anyaddal,de ne keseritsd meg egy onallo felnott dolgozo no eletet sem.
2022. febr. 11. 16:48
 5/14 A kérdező kommentje:
4. ugy latom nem sikerult elolvasni kerdest
2022. febr. 11. 16:49
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Semeddig. Bár nálam a mamahotel nem is azt jelenti, hogy tanulsz és/vagy dolgozol, hanem hogy egy centet sem adsz bele a saját költségeidbe.
2022. febr. 11. 17:10
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Tanulmányai befejezése után gáz a mama hotel!

Te még nem tartasz ott!

2022. febr. 11. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ mit értesz mamahotel alatt. Ha anyuci pici fiát ki kell szolgálni felnőtt létére, az már 18 évesen ciki, sőt már 14-16 évesen vegye ki a részét a házimunkából.

Ha úgy érted, hogy egy háztartásban lakás, az eléggé lakásfüggő. De több generációs családi házban sosem ciki a szememben.

2022. febr. 11. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

1-es vagyok, miért lettem lepontozva?

Normális dolog felnőttként is kiszolgálást várni a szülőktől?

Vagy ciki segíteni az arra rászoruló idős, beteg szülőknek?

Vagy mi volt a probléma azzal amit írtam? :D

2022. febr. 16. 10:12
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

#9:

Szerintem sokaknak ismeretlen az a helyzet, amikor 15 évesen már igazolással küldenek dolgozni a szüleid, hogy mostantól a telefont, sulikezdést + ruhákat is te fizeted magadnak.

2022. febr. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!