Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mamahoteles pasit bevàllalnàl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mamahoteles pasit bevàllalnàl vagy sem?

Figyelt kérdés
35éves.Fix àllàsa van. Csak valahogy olyan kellemetlen ha hozzà mennénk és a szomszéd szobàban ott vannak a szülei. Hogy lehetnénk ott felszabadultan együtt? Valaki aki ilyen helyzetben volt írhatna légyszi.
2022. jan. 26. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Együtt majd kivesztek egy albérletet ha komolyan gondoljátok. Addig meg tekerd fel a tévé hangerejét.
2022. jan. 26. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amennyiben azért van annyira férfi, hogy el tudja intézni, hogy azért havi 1x hozzájuk is át lehet menni úgy, hogy nincsenek otthon a szülők, kiv. ha ágyhoz kötött betegek vagy gyámság alatt vannak. Ill. az fontos, hogy ne olyan értelemben legyen mamahoteles, hogy nem fizet a szüleinek semmit, cserébe szállodai kiszolgálást vár el, és főzet, mosat magára anyuval, ágyat vetet, nem takarít stb.
2022. jan. 26. 18:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Én albérletben élek.Nem ezzel van a gond.Hanem, hogy olyan egyoldalú úgy az egész, ha mindig nàlam lennénk. Màs dolgokban sem szeretem az egyoldalúsàgot, pl ugyanúgy fizetek én is, nem vàrom el, hogy a férfi fizessen.
2022. jan. 26. 18:26
 4/16 A kérdező kommentje:
2 Ilyenekröl nem esett szò, hogy mit fizet és mit nem otthon.De a szülei mindig otthon vannak mert az apukàja nyugdíjas az anyukàja meg hàztartàsbeli.
2022. jan. 26. 18:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is az lenne a gond, ha egyoldalú, és folyton hozzám járnánk át... az lenne az érzésem, hogy meg sem mozgat semmit azért, hogy ő is meg tudjon hívni, megvendégelni úgy, hogy más ne legyen láb alatt / kvázi b...ni járna át. Ezért lenne nekem az szimpatikus, ha legalább havi 1x elküldené moziba a szülőket, vagy akkorra ifőzítené a találkát, amikor a szülők nincsenek otthon (pl. vendégség).
2022. jan. 26. 18:29
 6/16 anonim ***** válasza:
38%

Ott vannak a szülei? Lakótársak jobbak lennének? Vagy az első házasságából való gyereke?

De volt, hogy a csaj csivava ebe rontott rám, mert azt hitte bántom a csajt.

2022. jan. 26. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Én belemennék, ha max. fél éven belül hajlandó lenne hozzám költözni. Engem nem zavarna, ha egyoldalúan hozzám jönne, cserébe viszont nem megvendégelném, hanem együtt vásárolnánk be, együtt főznénk, mosogatnánk, takarítanánk magunk után.
2022. jan. 26. 18:35
 8/16 A kérdező kommentje:

6 Egy lakòtàrs egy idegen teljesen màs tészta mint a "csalàd". Màsképp reagàl stb. Egy lakòtàrsnak semmi köze hozzà egy szülö aki meg mondjuk tulajdonosa is a hàznak, megint nem lehet összehasonlítani a kettöt.

Rengeteg elvàlt férfit ismerek de egyiknél sem ö neveli a gyereket. De neki akiröl szò van nincs gyereke.

7 Ide vendégként jöhet, itt lakni nem.A tulaj nö albérlöt keresett kizàròlag.

2022. jan. 26. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Egyaltalán nem járnék ilyen pasival...
2022. jan. 26. 18:58
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon maximum akkor, ha kétszintes a ház és ő külön sinten lakik a szülőktől. De 35 évesen azért gáz itt tartani, na ezért majd kapok hideget-meleget, de vállalom. Szóval ha 35 évesen még otthon él, tegyük fel lesz alakulóban egy kapcsolata, mikor fog családot alapítani? 40 évesen?
2022. jan. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!