Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mamahoteles pasit bevàllalnàl vagy sem?
Figyelt kérdés
35éves.Fix àllàsa van. Csak valahogy olyan kellemetlen ha hozzà mennénk és a szomszéd szobàban ott vannak a szülei. Hogy lehetnénk ott felszabadultan együtt? Valaki aki ilyen helyzetben volt írhatna légyszi.2022. jan. 26. 18:20
1/16 anonim válasza:
Együtt majd kivesztek egy albérletet ha komolyan gondoljátok. Addig meg tekerd fel a tévé hangerejét.
2/16 anonim válasza:
Igen, amennyiben azért van annyira férfi, hogy el tudja intézni, hogy azért havi 1x hozzájuk is át lehet menni úgy, hogy nincsenek otthon a szülők, kiv. ha ágyhoz kötött betegek vagy gyámság alatt vannak. Ill. az fontos, hogy ne olyan értelemben legyen mamahoteles, hogy nem fizet a szüleinek semmit, cserébe szállodai kiszolgálást vár el, és főzet, mosat magára anyuval, ágyat vetet, nem takarít stb.
3/16 A kérdező kommentje:
Én albérletben élek.Nem ezzel van a gond.Hanem, hogy olyan egyoldalú úgy az egész, ha mindig nàlam lennénk. Màs dolgokban sem szeretem az egyoldalúsàgot, pl ugyanúgy fizetek én is, nem vàrom el, hogy a férfi fizessen.
2022. jan. 26. 18:26
4/16 A kérdező kommentje:
2 Ilyenekröl nem esett szò, hogy mit fizet és mit nem otthon.De a szülei mindig otthon vannak mert az apukàja nyugdíjas az anyukàja meg hàztartàsbeli.
2022. jan. 26. 18:27
5/16 anonim válasza:
Igen, nekem is az lenne a gond, ha egyoldalú, és folyton hozzám járnánk át... az lenne az érzésem, hogy meg sem mozgat semmit azért, hogy ő is meg tudjon hívni, megvendégelni úgy, hogy más ne legyen láb alatt / kvázi b...ni járna át. Ezért lenne nekem az szimpatikus, ha legalább havi 1x elküldené moziba a szülőket, vagy akkorra ifőzítené a találkát, amikor a szülők nincsenek otthon (pl. vendégség).
6/16 anonim válasza:
Ott vannak a szülei? Lakótársak jobbak lennének? Vagy az első házasságából való gyereke?
De volt, hogy a csaj csivava ebe rontott rám, mert azt hitte bántom a csajt.
7/16 anonim válasza:
Én belemennék, ha max. fél éven belül hajlandó lenne hozzám költözni. Engem nem zavarna, ha egyoldalúan hozzám jönne, cserébe viszont nem megvendégelném, hanem együtt vásárolnánk be, együtt főznénk, mosogatnánk, takarítanánk magunk után.
8/16 A kérdező kommentje:
6 Egy lakòtàrs egy idegen teljesen màs tészta mint a "csalàd". Màsképp reagàl stb. Egy lakòtàrsnak semmi köze hozzà egy szülö aki meg mondjuk tulajdonosa is a hàznak, megint nem lehet összehasonlítani a kettöt.
Rengeteg elvàlt férfit ismerek de egyiknél sem ö neveli a gyereket. De neki akiröl szò van nincs gyereke.
7 Ide vendégként jöhet, itt lakni nem.A tulaj nö albérlöt keresett kizàròlag.
2022. jan. 26. 18:41
9/16 anonim válasza:
Egyaltalán nem járnék ilyen pasival...
10/16 anonim válasza:
Nagyon maximum akkor, ha kétszintes a ház és ő külön sinten lakik a szülőktől. De 35 évesen azért gáz itt tartani, na ezért majd kapok hideget-meleget, de vállalom. Szóval ha 35 évesen még otthon él, tegyük fel lesz alakulóban egy kapcsolata, mikor fog családot alapítani? 40 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!