Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, irnátok olyan ismerkedési nyitásokat amivel magatoknál kezdeményeznétek?
Full mindegy, mit mond/ír, a lényeg ott dől el, hogy milyen hangulatban talált rám és hogy volt-e előzménye az ismerkedésnek. Élőben pl ha előzőleg már volt néhány szemezésünk, egymásra mosolygásunk, akkor már nagyon akarnia kell, hogy ne menjek el vele meginni valamit vagy csak beszélgetni (ilyen "jó a segged, kő kóla" szintű dologgal pl egyből elriasztana), szóval ilyenkor a sziamizu-meghívhatlakvalamire-milyenszépidővan jellegű dolgok is simán befutnak. Írásban meg ha esetleg beszélgettünk valamilyen fb-poszt alatt egy témánál vagy látta egy hozzászólásom valamilyen blogbejegyzésnél vagy ilyesmi, akkor arra reflektálva örülnék, ha "nem akarná telespammelni az oldalt" kifogással írna rám (nem vagyok fent társkeresőn, szóval arra vonatkozóan nem tudok mit mondani, de gondolom ha fent is lennék, akkor írnék bemutatkozó szöveget, és értékelném ha a srác, aki ír, előbb ezt elolvasná és utána azzal kapcsolatban kérdezne vagy mondana valamit - pl hogy kedvenc zenekarom ez meg az, és megkérdezné hogy voltam-e már a koncertjükön, mert ő is nagyon szeretne menni vagy már volt és nagy élmény volt vagy akármi).
Igazából ha már vannak jelek, hogy nyitott vagyok valakivel az ismerkedésre, onnantól már tényleg nagyon akarnia kell, hogy ne működjön a dolog, és totál mindegy, hogy konkrétan a nyitás milyen.
A "mizu"-tól kivagyok. Én mindig a Diszkópatkányok című filmben gyakran elhangzó hangsúlyt képzlem ehhez a szóhoz. :D
Egyébként mivel utcán nem ismerkedem, ezért eléggé szituációfüggő, hogy milyen megszólítás tetszene. Az biztos, hogy semmiképp sem az ilyen "szép vagy, randizzunk" és társai, hanem próbáljuk megismerni egymást. De nyitásnak lehet abszolút semleges főleg ha a közös ismerős vagy hobbink kapcsán ismerjük meg egymást, pl. "Ebben a darabban a 48. ütemben a alla breve a vezénylés ahogy írva van, vagy kiüti a négyet?" :))
Írásban értelmes riposzt egy hozzászólásomra, amit tovább lehet vinni. Ne akadjon el a beszélgetés és ennyi.
Személyesen nyithatnál az első dologgal, ami miatt késztetést éreztél, hogy megszólíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!