Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, irnátok olyan ismerkedési nyitásokat amivel
magatoknál kezdeményeznétek?
Caináltam máskor egy biszex női kamuprofilt társkeresőre, hogy megtudjam a nők milyen szöveggel kezdeményeznek. Hát persze hogy csak szia mizut kaptam xdd. Persze fordítva a férfiaktól elvárják az extravagáns kezdéseket. Egyébként sosem szoktam férfiként sziamizut írni, hanem megpróbok valami személyes frappánsal kezdeni. Mégse nagyon válaszol kb senki. Volt amugy több csaj is aki visszautasított de mondta hogy ilyen jó / ilyen személyes szöveggel még nem írt rájuk senki se. Xd
19f incel
2022. febr. 9. 07:07
Ha kinyitod a pénztárcád az többet mond minden szónál.
2022. febr. 9. 07:21
Ilyen netes ismerkedésnél én azt szeretem, ha pl. egy sztorimra vagy posztomra reagál valaki. Mármint nem egy képre rólam, hogy "jaj de szép vagy, ismerkednék veled <3", hanem valamelyik kifejtősebb, véleményes posztomra. Hiszen nekem vannak olyanok. Tudom, hogy nem mindenki szeret tartalmat készíteni, de én igen, és szeretem is, ha arra reagál valaki.
2022. febr. 9. 07:35
Szia! Mi a kedvenc könyved? Nekem a (és itt leírnám az én kedvencemet).
Vagy valami vicces szöveggel, ami feldobja a napom és rögtön jó kedvre derít. 😊
2022. febr. 9. 07:55
#4 Igen, 4-es, ez is szuper! Szeretem, ha ő dob be egy témát. Egy könyvet nagyon jól körbe is lehet járni, azon keresztül megismered a másikat. Pl. mit gondol egyes szereplők motivációiról, mit tenne a helyében, stb. Jó kis önismereti játék.
2022. febr. 9. 07:57
Láttalak itt meg ott, tetszel nekem, te még nem ismersz engem de szeretném.
Ha van kedved elmehetnénk pizzazni.remélem igent mondasz:)
2022. febr. 9. 08:04
Én mindig utáltam, ha a semmiből, kontextus nélkül jön valaki vagy ír. Engem nem fog érdekelni a másik csak azért, mert a külsőm alapján dghatónak tart. Szóval nekem fontos, hogy legyen valami, amiről egyből elkezdünk beszélni legalább azt az érzetet keltve, hogy spontán alakulnak a dolgok. Pl. mindketten benne vagyunk egy hobbival kapcsolatos csoportban, és ott elkezdünk írogatni, majd rám ír privátban, vagy valahol kommenteltem valami érdekeset, arra reflektál. Élőben meg: látja, mit olvasok, arról kezd el velem beszélgetni, vagy együtt ülünk a lerobbant vonaton, és sírva-röhögve szidjuk együtt a MÁV-ot. És akkor hív el valahova, kéri el az elérhetőségemet, ha egy ilyen beszélgetős benyomás alapján szimpatikusak vagyunk egymásnak.
2022. febr. 9. 08:10
A kedvenc nyitásom az volt, amikor egy fényképemen (ami könyvespolc előtt készült), kiszúrt egy filozófiai művet, ami nem túl ismert, és mondta hogy az az egyik kedvence. Külsőre nem volt az esetem, de 2 héten át dumáltunk, nagyon okos, szellemes pasi volt és ezzel megfogott. VLebeszéltük a randit, ő pedig a randi napján ghostingolt....
Akivel aztán összejöttem, és azóta is együtt vagyunk, teljesen átlagos, mondhatni uncsi szöveggel indított, de a képei és a bemutatkozó szövege alapján megtetszett, aztán beszéltünk telefonon, és teljes volt az összhang. A többi meg már történelem :D
2022. febr. 9. 08:16
“Ki a kedvenc sorozatgyilkosod?”
2022. febr. 9. 08:17
Igazából mindegy, ha kulturáltan ír és szimpatikus is (nem kell, hogy nagyon bejöjjön külsőre, csak első körben legalább ne taszítson). A "mizu" mondjuk eléggé bántja a szemem így leírva, de én simán megelégednék egy "Szia, szimpatikus vagy, lenne kedved beszélgetni/megismerkedni?" Kezdéssel.
2022. febr. 9. 08:22
Kapcsolódó kérdések: