Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedést kezdeményeznem egy lánnyal, ha nem tudom hogy néz ki?
Sziasztok! Egyetemi órán közös csoportba kerültem egy lánnyal, aki nagyon szimpatikus lett a felszólalásai alapján. Számomra a személyiség nagyon fontos, és ritkán fog meg ennyire valaki.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, de nincs képe Facebookon. Ismerősnek jelöltem, de semmi fotója nincs, még csak meg meg sincs jelölve egyen sem (vagy legalábbis nem látom).
Rettentően dilemmázok, hogy így ráírjak-e. És ha esetleg ráírok, szerintetek mit kéne tennem? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy képet kérjek tőle, bunkóságnak érezném, és félnék, hogy felszínesnek tart, na meg ha magától nem töltött fel, vajon küldene egyáltalán?
Vagy csak kezdjek el vele beszélgetni, aztán hívjam el randira? Az azért elég kockázatos úgy, hogy ötletem sincs hogyan néz ki.
Na és mi van, ha esetleg küld képet, vagy véletlenül mégiscsak randizunk, de egyáltalán nem tetszik külsőleg. Olyankor hogy kell kezelni a szituációt, hogy ne legyen bántó?
Szerintetek mi lenne a jó megoldás most?
Köszönöm a válaszokat! 21/F
Legjobb helyen kérdezed. Anonim oldalon ahol ezerrel megy az ismerkedés.
Itt biztos lesz aki tapasztalatból tud válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!