Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin milyen témákat érdemes bevetni? 20/f
Nem 2-es vagyok:)
Szerintem akkor sem lehet nagy baj.
Én sem voltam/vagyok nagyon beszédes(jó,nem az a "harapófogóval is csak alig lehet belőle valamit kihúzni"-féle)de nem volt gáz az 1. randin sem,mert a srác(most már a barátom)nagyon jó témákat tudott feldobni.. És ha én csendben voltam,ő nagyon lelkesen mesélt.:)
Sok függ attól is,hogy már ismeritek-e már egymást régebbről,vagy most találkoztok először. Próbálj lazán viselkedni,akkor majd talán ő is kicsit oldottabb lesz...:) Mondjuk az 1. randi mindig izgalmas..:)
Beszélj akkor többet Te! Szerintem az sem baj! És jó dolog,hogy már előre összeszeded a témákat,amiről lehetne beszélgetni:)
A család és a kedvenc dolgok kibeszélése után lehet komolyabb témákról is beszélgetni mint pl: [link]
a vége lemaradt a mondatnak:D
mint pl: terveid a jövőre nézve,megvalósult és soha be nem teljesült álmaid,vágyaid.
Elfelejtettem még írni:vicces történeteket,vicceket is mesélhetsz neki,a hangulat is oldottabb lesz tőle talán,ti magatok sem fogtok annyira görcsösen viselkedni..:)
És: sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!