Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin milyen témákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin milyen témákat érdemes bevetni? 20/f

Figyelt kérdés
Szeretném elkerülni a kínos csendet és az interjú jelleget. Szóval mik lehetnek azok a témák amikről egy lány érdeklődve beszél?

2014. jún. 14. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
Szivjál fel egy utcát elötte... nem lesznek ilyen gondjaid.
2014. jún. 14. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magáról...csakis önmagáról. Tereld úgy a beszélgetést, h beszélhessen magáról. Mit szeret csinálni, enni, filmek, zenék, esetleg könyvek. Képben legyél, ha visszakérdez...de mindig engedd, h ő bontakozzon ki. Ergo te ne fecsegj!
2014. jún. 14. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
#2.-tes: mi van akkor, ha csendesebb a csaj?
2014. jún. 14. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem 2-es vagyok:)

Szerintem akkor sem lehet nagy baj.

Én sem voltam/vagyok nagyon beszédes(jó,nem az a "harapófogóval is csak alig lehet belőle valamit kihúzni"-féle)de nem volt gáz az 1. randin sem,mert a srác(most már a barátom)nagyon jó témákat tudott feldobni.. És ha én csendben voltam,ő nagyon lelkesen mesélt.:)

Sok függ attól is,hogy már ismeritek-e már egymást régebbről,vagy most találkoztok először. Próbálj lazán viselkedni,akkor majd talán ő is kicsit oldottabb lesz...:) Mondjuk az 1. randi mindig izgalmas..:)

Beszélj akkor többet Te! Szerintem az sem baj! És jó dolog,hogy már előre összeszeded a témákat,amiről lehetne beszélgetni:)

A család és a kedvenc dolgok kibeszélése után lehet komolyabb témákról is beszélgetni mint pl: [link]

2014. jún. 17. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a vége lemaradt a mondatnak:D

mint pl: terveid a jövőre nézve,megvalósult és soha be nem teljesült álmaid,vágyaid.

2014. jún. 17. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem még írni:vicces történeteket,vicceket is mesélhetsz neki,a hangulat is oldottabb lesz tőle talán,ti magatok sem fogtok annyira görcsösen viselkedni..:)

És: sok sikert!

2014. jún. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!