Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyilkosoknak hogy van felesége,gyereke,mivel jobbak nálam?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 12:58
1/24 anonim válasza:
Azzal hogy nem itt kérdeznek hülyeségeket. Attól hogy gyilkos,lehet hogy sokkal jobb dumája meg a kisugárzása sokkal jobb mint neked,ezek közt nem feltétlen van összefüggés.
3/24 anonim válasza:
Sőt, még a sitten ülve is találnak feleséget, erre varrj gombot.
4/24 anonim válasza:
3# Ja, mivel az adófozetők pénzén jól kigyúrják meg képezik magukat. Meg könyveket írnak a bűnözésről, amit a sok ex-nej áhítozva olvas meg behívják tévéműsorba, ahol a műsorvezető nők élőben nedvesednek rá.
Tudom-tudom.. csak az irigység beszél belőlem...
6/24 anonim válasza:
Van kiállása, magabiztos. Kb ennyi.
7/24 anonim válasza:
Nincsenek az egekben az elvárásaik
8/24 A kérdező kommentje:
Nekem sincsenek az egekbe az elvárásaim
2022. febr. 7. 13:09
9/24 anonim válasza:
Neked kéne ilyen nő? Mert a csöviknek is van nőjük, befogadhatsz egyet.
10/24 anonim válasza:
Nem a négy fal között ül nap mint nap sajnáltatva magát.
Önbizalom, cselekvőképesség, jó kommunikáció, igényesség sokat dob az összképen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!