Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki fiatalkorában soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki fiatalkorában soha nem alakított ki stabil párkapcsolatot, akkor "elmúlhat" az erre való képessége? Magyarán ha túl sokat van egyedül és csak randizik, de nem találja a megfelelő partnert, akkor nagy eséllyel egyedül is marad?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ilyenkor már elképesztő a lemaradás ahhoz képest, aki fiatalon elköteleződik és átáll arra a működésre, hogy együtt tölti az idejét valakivel, együtt gondolkodnak, megtanulja megosztani a dolgait, jártasságot szerez a másikkal való együtt gondolkodásban, stb. Én egy elég érzékeny és sérült valaki vagyok, eleve kevés lánnyal tudom elképzelni az összhangot, viszont ez azt eredményezte, hogy már bőven benne vagyok a felnőttkorban, de még soha nem volt hosszú távon senkim. Nem része az önképemnek, hogy valaki párja vagyok, nem fejlődtem, mert nem éltem meg a vágyaimat valakivel. Nagyon bensőséges tudok lenni és rengeteg konkrét tervem van, hogy hogyan éljem valakivel az életem, miket csináljunk, hogyan tegyük mélyebbé a kapcsolatot, de egyszerűen nem sikerül ezzé az emberré válnom. Amikor közel kerülök hozzá, akkor mindig bekapcsol valami nagyon erős szorongás. Félek, hogy most már így maradok, mert ez rögzül, merevedik a személyiségem.
2022. febr. 7. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de nyilván nehezebb mint annak akinek zsigerből megy mert évek óta ebben él.
2022. febr. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!