Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon egyedül érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon egyedül érzem magam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Még egyetemre járok jövőre fogom befejezni, egyetem mellett néha dolgozom. Ellenben nagyon egyedül vagyok. Még sose volt párkapcsolatom, sosem érdeklődött felém komolyan senki. Néhány barátnőm van akikkel amolyan felületes a kapcsolatom. Néha elmegyünk vacsorázni és ennyi. Olyankor olyan rossz hallgatni, hogy milyen aranyos a párjuk és most a barátnőikkel itt meg itt voltak. (És ilyenkor az fáj a legjobban, hogy engem nem hívtak) Sose voltam túl népszerű. Gimiben inkább az a csöndes, jótanuló, kissé bénácska lány voltam. Nincs túl sok önbizalmam. Mit tehetnék? Hogyan nyissak emberek felé? Hol és hogyan tudnék ismerkedni? Minden tanácsot megköszönnék.

2022. febr. 1. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Barátkozz!

Mosolyogj többet a férfiakra, kiszemeltedre!

2022. febr. 1. 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 1. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nézzük...

Az említett felületes kapcsolatokkal ne foglalkozz. Természetes, hogy felületes velük a kapcsolatod, mert van olyan téma, amihez csak te nem tudsz hozzászólni. (Bár ez kicsit a részükről is illetlen, ha tudják, hogy neked nincs kapcsolatod.)

Egyetemre jársz, és mellette dolgozol is néha. Talán ezeken a helyeken tudnál ismerkedni is.

Ha már találsz olyan emberkéket, akik hasonló "cipőben" járnak, mint te, akkor már nem fogod magad ennyire egyedül érezni. Kicsit továbbgondolva a dolgokat, lehet, hogy még el is hívnak különböző programokra (pl: egyetemi rendezvény), ahol még több emberrel tudsz megismerkedni. És így tovább... (#dominó-effektus)

2022. febr. 1. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jó tanuló vagy, szerintem klubok, szakkörök, társaságok jó helyek az ismerkedésre.
2022. febr. 1. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Mosoly és vidámság
2022. febr. 1. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Írtam neki privátot, szerintetek válaszolt? :D Ő is csak egy önsajnáltató, akire ha írnak ismerkedési szándékkal, kukává változik.

Tehát nem is érzed te magad annyira egyedül, csak rinya.

2022. febr. 1. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj!
2022. febr. 1. 22:19
 8/8 Dzsoki ***** válasza:
Menjél egyetemi bulikba! Illetve,regisztrálj egy társkeresőre. Idővel,megtalálja a zsák a foltját.
2022. febr. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!