Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagi csajként mindegy is?
Dagi vagyok. Kedves, aranyos, vicces, figyelmes blabla. Mindenféle pozitív belső tulajdonságokat szoktak dicsérni a pasik, de külsőleg nem vagyok túl vonzó. Mégis tök sokan friendzone-olnak. Nem tudom miért. Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?
Igen, tudom, egy rakat csaj is csinálja ezt a pasikkal. Teljesen átérzem. Tapasztalatok onnan is jöhetnek.
A fogyj le-t meg hagyjuk légyszi, az egy másik kérdés része lenne. Köszi.
Az újmagyart csak én nem értem? :(
"Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?"
Ez mit jelent??
24:
Azt nem érti, hogy a férfiak miért nem közlik vele az elején, hogy nem ismerkedési szándékkal beszélgetnek vele, mert nem jön be nekik. Miért tartják kétségek között, hogy addig nem tudja biztosan, hogy nem a zsánerük, ameddig be nem próbálkozik náluk/küld jeleket és el nem utasítják teljesen valami rossz dumával.
Szerintem erre gondolt legalábbis.
#26:
Humoros. De szerintem neki az a problémája, hogy sok srác egó növelés miatt elhinti benne, hogy nem esélye náluk, aztán lekoptatják, hogy ja bocsi, mégsem.
Oké, tény, hogy az a mondat nem lett túl magyaros. Bocsánat.
28. Le is írtam, hogy értem, hogy mások is járnak így, szívesen hallok tőlük is tippeket, hogy ők hogyan tudják kezelni, megelőzni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!