Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagi csajként mindegy is?

Figyelt kérdés

Dagi vagyok. Kedves, aranyos, vicces, figyelmes blabla. Mindenféle pozitív belső tulajdonságokat szoktak dicsérni a pasik, de külsőleg nem vagyok túl vonzó. Mégis tök sokan friendzone-olnak. Nem tudom miért. Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?

Igen, tudom, egy rakat csaj is csinálja ezt a pasikkal. Teljesen átérzem. Tapasztalatok onnan is jöhetnek.

A fogyj le-t meg hagyjuk légyszi, az egy másik kérdés része lenne. Köszi.

2022. febr. 7. 00:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
mert több kalóriát eszik, mint amennyit eléget
2022. febr. 7. 10:36
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
#20 fogyatékos vagy egyébként?
2022. febr. 7. 10:37
 23/38 anonim ***** válasza:
60%
Nem értesz valamit, és ezért én vagyok a fogyatékos?
2022. febr. 7. 10:40
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Az újmagyart csak én nem értem? :(

"Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?"

Ez mit jelent??

2022. febr. 7. 10:56
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

24:

Azt nem érti, hogy a férfiak miért nem közlik vele az elején, hogy nem ismerkedési szándékkal beszélgetnek vele, mert nem jön be nekik. Miért tartják kétségek között, hogy addig nem tudja biztosan, hogy nem a zsánerük, ameddig be nem próbálkozik náluk/küld jeleket és el nem utasítják teljesen valami rossz dumával.

Szerintem erre gondolt legalábbis.

2022. febr. 7. 11:01
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
szia, tájékoztatnom kell téged, hogy a beszélgetés nem ismerkedési szándékkal jött létre, meg tudnád mondani mennyi az idő?
2022. febr. 7. 11:07
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

#26:

Humoros. De szerintem neki az a problémája, hogy sok srác egó növelés miatt elhinti benne, hogy nem esélye náluk, aztán lekoptatják, hogy ja bocsi, mégsem.

2022. febr. 7. 11:14
 28/38 anonim ***** válasza:
22%
# 27 mintha lenne egy másik nem, akik ugyanezt csinálják, csak most nem jut eszembe a nevük
2022. febr. 7. 12:10
 29/38 A kérdező kommentje:

Oké, tény, hogy az a mondat nem lett túl magyaros. Bocsánat.

28. Le is írtam, hogy értem, hogy mások is járnak így, szívesen hallok tőlük is tippeket, hogy ők hogyan tudják kezelni, megelőzni stb.

2022. febr. 7. 12:23
 30/38 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, vannak, akikkel tinderen ismerkedtem meg és nem szakította meg az ismerkedést, hanem simán friendzone-olt, több találka után nyilván elesett/ volt aki mondott valami mondvacsinált okot, de továbbra is barátkozott volna. A bosszantó, hogy az esetek többségében mindig a srácok keresnek, az első randi után is. Van akivel napokat, éjszakákat beszélünk át akár komolyabb témákat is, aztán annyi volt. De szeretné ha jóban maradnánk és továbbra is keres.
2022. febr. 7. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!