Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ducibb csajként van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb csajként van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Kicsit teltebb alkat vagyok, nem az a vékony törékeny, mint amilyennek egy nőnek lennie kéne. Ez sajnos genetika, voltam 50kg is, akkor sem voltam épp balerina alkat.

Van egy srác, aki tetszik, úgy áll a dolog, én is neki.

Eddig csak vékony kis mellű barátnői voltak, és állítólag nincs baja a teltebb nőkkel, de félek, ha odajutunk, zavaró tényező lesz, hogy nem izmos lapos a hasam, és nem olyan feszes a mellem, mint egy genetikailag karcsú lányak.

Eddig kb ilyen lányokkal volt dolga:

[link]

[link]

én me sajnos ilyen vagyok:

[link]

2015. máj. 20. 22:41
 1/7 A kérdező kommentje:
na, ilyesmi: [link]
2015. máj. 20. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd megtudod. Mi honnan tudjuk?
2015. máj. 20. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs okod aggódni. Biztos, hogy a srác tisztában van vele, hogy nincs pl. lapos hasad. Ha zavaró tényező lenne a duciságod, nem alakulna köztetek semmi.
2015. máj. 20. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3-mal értek egyet. Nyilván ruhán keresztül is látja, hogy milyen alkat vagy. Nincs okod aggódni.

Nekem például nagyon bejössz. :) Mármint ez az alkat. Még ha nyilván nem is saját magadról tettél fel képet.

"vékony törékeny, mint amilyennek egy nőnek lennie kéne."

Ezt honnan veszed? Gyorsan felejtsd el!

2015. máj. 20. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen csajokkal volt dolgom,nagyon bejön ;)
2015. máj. 20. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Te szexi, dogos vagy. A tobbi vekony lany nem szexi. Tul sovanyak. Nem termekenyek.
2015. máj. 20. 23:37
 7/7 anonim válasza:
én mindig azt mondom hogy a csontokkal a kutyák játszanak a disznókkal a hentesek. nekem se egy vékony barátnőm van sőt nem is kellene. egy nőn legyen mit fogni. jó hogy van rajta mit fogni.... ha érted
2015. máj. 21. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!