Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randiként csillaghullás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randiként csillaghullás nézés? Elhívhatom csajként a fiút?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút,azóta beszéltünk párszor facebookon,és el is hívott találkozni,de nem jött össze miattam a tali. Tudom róla,h szereti az ilyesmit,így arra gondoltam,első randiként jó ötlet lenne a hullócsillagokat nézni vmi romantikus helyről.:D Mert jövőhét elején lesz a legtöbb hullócsillag,ha jól tudom.:) Szerintem az ötlet tetszene neki,mert szépnek találja az ilyesmit. De nem gáz,h én hívom el lányként,ráadásul ilyen romantikus programra..? Mert ő olyan talira hívott,ahol a haverjai is ott lettek volna. Hogy tudnék kicsit lazábban rákérdezni,h lenne-e hozzá kedve? Úgy,h ne érezze úgy,h ez kimondottan randi? Problémám még,h nem tudom,hogy jutna haza,mert csak hajnalban jönnek vonatok,szóval milyen lenne,ha hajnalig csillagokat néznénk?:D

19/L

2013. aug. 7. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak simán kérdezd meg tőle, nem kell a körítés. Nézhettek reggelig csillagokat, én is azt fogom tenni. :)

Esetleg hívj el engem. :D

2013. aug. 7. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék a srác helyében, egyáltalán nem probléma szerintem. Még az egész éjjeles csillaglesés sem, csak öltözzetek melegen.
2013. aug. 7. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ok, szereti az ilyesmit, de most találkoztok először, nem? Szerintem egy kicsit bizarr egy egész éjjeles randi kettesben elsőre még akkor is ha 'szimpi facebookon' (ami kb. semmit nem jelent, de lehet én vagyok maradi).
2013. aug. 7. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Vigyetek piát
2013. aug. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!