Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randiként csillaghullás nézés? Elhívhatom csajként a fiút?
Nemrég megismertem egy fiút,azóta beszéltünk párszor facebookon,és el is hívott találkozni,de nem jött össze miattam a tali. Tudom róla,h szereti az ilyesmit,így arra gondoltam,első randiként jó ötlet lenne a hullócsillagokat nézni vmi romantikus helyről.:D Mert jövőhét elején lesz a legtöbb hullócsillag,ha jól tudom.:) Szerintem az ötlet tetszene neki,mert szépnek találja az ilyesmit. De nem gáz,h én hívom el lányként,ráadásul ilyen romantikus programra..? Mert ő olyan talira hívott,ahol a haverjai is ott lettek volna. Hogy tudnék kicsit lazábban rákérdezni,h lenne-e hozzá kedve? Úgy,h ne érezze úgy,h ez kimondottan randi? Problémám még,h nem tudom,hogy jutna haza,mert csak hajnalban jönnek vonatok,szóval milyen lenne,ha hajnalig csillagokat néznénk?:D
19/L
Csak simán kérdezd meg tőle, nem kell a körítés. Nézhettek reggelig csillagokat, én is azt fogom tenni. :)
Esetleg hívj el engem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!