Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves csajként elmennél randizni egy 25 éves sráccal?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 17:52
2/11 anonim válasza:
Velem anno 32 éves koromban is eljött a 17 éves csaj :-)
Nem tudom mindenki miért pörög az életkoron...elkéritek a személyit és megnézitek a születési dátumot? Mert ha nem akkor bizony nem lehet megmondani :-)
Engem 32 évesen 18-nak tippelt :-)
3/11 anonim válasza:
Nem mentem volna el, mert szexelni kellett volna, azt meg nem akartam.
5/11 anonim válasza:
Probálom, probálom, de nem tudom magam 17 éves csajként elképzelni. Te mit tennél 50 éves férfiként????
6/11 anonim válasza:
"Engem 32 évesen 18-nak tippelt :-)"
2-es, nem akarlak bántani, de ez nem azért volt, mert kb. az eszed is annyi volt?
7/11 anonim válasza:
Ha a 17 éves csaj 25-nek akar kinézni, akkor miért ne kezelnénk úgy, mint a 25 évest?
10/11 anonim válasza:
Igen,ha vonz. Ha a személyisége is tetszik, meg külsőre is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!