Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél úgy randira, hogy érzed hogy nem ő az "igazi"?
Eddig úgy voltam vele, hogy adok ennek is egy esélyt, de egyre inkább érzem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Az elmúlt 2,5 hétben beszéltünk telefonon, neten is, több kevesebb megszakítással. A távollétem miatt nem tudtunk volna előbb találkozni. 5 napja meg lett beszélve egy találkozó, de mamámhoz rohantam a kórházba helyette. Ezt megértette. Az elmúlt napokban a beszélgetéseink is megritkultak, nem érzem azt a kellemes izgalmat a (sosem éreztem amikor beszéltünk és most a találkozó előtt se, sőt most egyenesen rossz érzés van bennem. Ma este találkoznánk, de nagyon nincs kedvem 1,5 órát utazgatni a helyszínre. Tudom késő bánat, és nagyon "görény" dolog aznap lemondani, csak hogy győzzem le ezt a rossz érzést a találkozót illetően? Mert így nem érkezhetek meg, csüggedten..
Nem szokásom ilyen töketlenül viselkedni, de most mit tennétek a helyemben?
szavatartó ember vagyok. igenis leutaznék!
ott derül ki minden. és mivel korrekt is randi végén közölnéma z álláspontot. ennyi.
ember légy a talpadon, ne egy sunyi kis lusta tetű alak
Jól értem, hogy a "nem ő az igazi" abban nyilvánul meg, hogy "nem érzem azt a kellemes izgalmat"? Most képzeld el, hogy álmaid férfija emiatt utasít el téged...
Én mindenképp elmennék, hacsak nem derül ki valami, ami miatt egyértelműen visszautasítom a kapcsolatot (pl börtönviselt vagy drogos). Az hogy most lanygyos a dolog nem jelenti azt, hogy a randin is így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!