Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad az Ideglelés Csernobilban című filmet? Pároddal elmennél ide szétnézni, vagy túl veszélyesnek gondolnád? Tényleg vannak ilyen túrák?
A hely még mindig sugárfertőzött és semmivel többet nem nyújt mint akármelyik romos iparváros.
Ha sokáig akarsz élni, inkább ne menj.
Láttam a filmet amint kijött:D
Én elmennék, párom nem igazán. De én Észak-Koreába meg Mianmarba is elmennék, ő jobban félti a sz.ros életét:DD
Szóval én tuti nem halok meg úgy hogy nem látom, szívesen viszem Páromat is de nem erőszak
Nincs olyan, hogy sugárfertőzés, se embernél, se területnél :D
Sugárszennyezettség van maximum, és messze nem olyan veszélyes ahogy az emberek gondolják. Csak annyit említenék meg, hogy 2 reaktor a baleset után még 20 évig üzemelt a telephelyen. Rendszeresen járnak oda emberek, vannak legális, szervezett túrák és persze kevésbé legálisak is a hatóság engedélye nélkül, de komoly kockázata a sugárzás miatt nincsen, nyugodtan el lehet oda látogatni egy alkalommal.
Semmi veszélyes nincs ott.
Pláne Csernobilban, ott laknak is emberek, tök nyugodtan bemehet bárki.
Pripjaty az a város, ami a mai napig ki van ürítve, és katonák ellenőrzik a be-és kilépést minden úton, de ott sem nagy már annyira a sugárzás, egy fél napot simán el lehet tölteni ott, semmi veszélyes nincs benne.
Ha jól tudom, szerveznek is csoportos túrákat az erőműtől távolabbi részeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!