Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagi csajként mindegy is?
Dagi vagyok. Kedves, aranyos, vicces, figyelmes blabla. Mindenféle pozitív belső tulajdonságokat szoktak dicsérni a pasik, de külsőleg nem vagyok túl vonzó. Mégis tök sokan friendzone-olnak. Nem tudom miért. Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?
Igen, tudom, egy rakat csaj is csinálja ezt a pasikkal. Teljesen átérzem. Tapasztalatok onnan is jöhetnek.
A fogyj le-t meg hagyjuk légyszi, az egy másik kérdés része lenne. Köszi.
"Mert én nyitott vagyok azokra a srácokra is, akiket gyakran elutasítanak, mert kopaszodnak 30 előtt, ducik, alacsonyak, foltokban nő a szakálluk stb"
Ha azt gondolod, hogy csak ezek miatt sikertelen lesz egy pasi az ismerkedésben, rosszul gondolod.
1. A kopaszodás a férfiaknál elfogadott dolog, attól, hogy valakinek hullik a haja, még lehet egy normális megjelenése. Gyerekkori haverom pl. kopaszra vágtatta a haját, mert elkezdtett kopaszodni, tud magának barátnőt találni.
2. Alacsony. Mi az, hogy alacsony?
Magyarországon az átlag magassag 176 cm a férfiaknál.
Hacsak nem törpenövésű valaki, akkor is tud magának szerezni nőt az illető, 176 cm alatt is.
3. Duci. Alacsony, duci srácként az ember köpcösnek tűnik, viszont magas duci srácként, az ember mackós, ami már nem feltétlenül kizáró ok. Ráadásul ez olyan dolog, amin az ember változtatni, le lehet fogyni.
4. Foltokban hullik a szakála. Ilyet nem láttam, viszont ez megint olyan dolog, amin lehet segíteni: ne növesszen nagy szakállat.
De azt nem tudom, erre van-e gyógymód.
Azért nyugodtan elmondhatod a magasságod, súlyod!
Senkinek sincs a homlokára írva, hogy tetszenek neki a duci/kövér csajok!
Nekem sokszor tetszett olyan nő akin volt felesleg, de leginkább azért mert már ismertem egy ideje.
Egyébként nem biztos, hogy annyira vonzódtam volna!
Az extrém kövérek már nem tetszenek, ez van!
162 cm 86kg itt még azért bőven vannak fokozatok.
5. csak mondtam néhány dolgot, amit hallottam, hogy problémás szokott lenni. De nem azt mondtam, hogy ezek miatt örökre egyedül lesz blabla. Nekem tényleg elég széles körben bejönnek a srácok. Volt 165cm-s, 110kg-s párom is. (Jó mondjuk akkor még csak 53kg voltam, és egészen régebben volt).
Gondolom hasonló alkat vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!