Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagi csajként mindegy is?

Figyelt kérdés

Dagi vagyok. Kedves, aranyos, vicces, figyelmes blabla. Mindenféle pozitív belső tulajdonságokat szoktak dicsérni a pasik, de külsőleg nem vagyok túl vonzó. Mégis tök sokan friendzone-olnak. Nem tudom miért. Mármint miért hagynak, ha tudják, hogy úgyse jönnének össze?

Igen, tudom, egy rakat csaj is csinálja ezt a pasikkal. Teljesen átérzem. Tapasztalatok onnan is jöhetnek.

A fogyj le-t meg hagyjuk légyszi, az egy másik kérdés része lenne. Köszi.

2022. febr. 7. 00:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Arcvonás ami még döntő fontosságú!
2022. febr. 7. 05:54
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a BMI kalkulátor sem tudja megmondani egy testépítő nőről, hogy nagytészt izomból van rajta a legtöbb, úgy a magasság súly arány alapján készített lista sem tudja pontosan kategorizálni a nőket alak szerint!
2022. febr. 7. 05:58
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Alakot is lehet választani! a jobb oldalon
2022. febr. 7. 06:03
 14/38 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Talán a piros pólósra hasonlítasz?

2022. febr. 7. 06:06
 15/38 anonim ***** válasza:
25%
Amelyik felhúzta a pólóját!
2022. febr. 7. 06:07
 16/38 anonim ***** válasza:
62%
Én csak azért írnám, hogy fogyj le, mert írtad, hogy egészségesebb voltál régebben (nem rosszindulatból) - mi változott azóta? Ha tennél magadért, neked sem kellene megelégednek azokkal a férfiakkal, akiket más lányok lepasszolnak.
2022. febr. 7. 07:59
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan van rajtad 20 kiló felesleg ha sportolsz rendszeresen?
2022. febr. 7. 09:07
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

#1 Van egy barátnőm, aki tinédzserként a mostani külsejéhez képest jobban nézett ki. (most 29)

Akkor is dagi volt, de nem ennyire vészesen, és adott magára. Az utóbbi pár évben szétfolyósra hízott, és hiába mondom hogy sportoljon valamit, mindig lesz kifogás hogy miért ne. Ráadásul az ápoltságot is kezdi feladni - zsíros, rendezetlen haj, semmi sminket nem használ, a bőrét sem igen ápolja, az öltözködése kimerül egy bő pulcsiban és egy semmilyen nadrágban meg cipőben.

Nyilván nincs senkije hosszú évek óta, de ez ellen sem akar tenni csak panaszkodik. Nagy nehezen rávettük hogy tinderezzen vagy badoozzon, ott volt is aki randira akarta hívni, de szerinte az összes ronda volt. (amúgy nem, csak átlagosak). Ennek a csajnak is a 7-8as pasik kellenének, amikor ő a jelenlegi formájában jóindulattal 5-ös, de inkább 4-es vagy 3-as.

Kérdező, sok duci csajt lehet látni párban, ha adsz magadra, jól öltözködsz, kihozod a maximumot, előbb-utóbb biztosan lesz párod.

2022. febr. 7. 09:44
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia, hugom is 90kiló bár 175centi, sosem mondta,hogy panaszkodnának rá.

Én viszont tényleg abban a helyzetben vagyok mint te. Mindenkinek a legjobb barátja,mindenkitől megkapom,hogy olyan szerencsés lesz a párod,ha összejössz valakivel, szuper társ lennél stb. Aztán amikor oda kerül a sor,hogy lehetne több akkor maradjunk csak barátok meg "sajnos így alakult"

Rájöttem,hogy nem tetszek,de a figyelmem a törődés a gondoskodás a lelki támasz az bezzeg jólesik. Folyamatosan hallgatom,hogy jajj ez meg az ávert,megcsalt,mással flörtöl stb,de még eséllyt sem kapok.

Talán ami segített az az,hogy a legelején leszögeztem,hogy barátaim vannak én társat keresek nem barátot. Akinek nem tetszettem az hagyott 2lany volt akivel.több alakult,de rájöttünk,hogy nem egymást keressük.

2022. febr. 7. 09:51
 20/38 anonim ***** válasza:
75%

"Hogyan van rajtad 20 kiló felesleg ha sportolsz rendszeresen?"

Mert a sport nem csodaszer?

2022. febr. 7. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!