Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendszeres edzés és látványos eredmények hoztak javulást a másik oldal érdeklődését tekintve?
Vékony, magas, jóképűből lettem izmos, magas, jóképű. Előtte is voltak nők az életemben és azóta is vannak, viszont több nőnek tetszem biztosan. A sportos és vékony csajok közül többnek tetszem így izmosan. És még a magasságomhoz képest most se vagyok egy kétajtós szekrény, csak simán sportosan izmos. Heti 3x járok súlyzózni és 2x futni.
(régen: 197 cm, 75-80 kg -> manapság: 197 cm, 100-105 kg)
Igen.
Elkezdtem napi nagyon sokat, több órát gondolkodni, helyzeteket lebontani, működéseket figyelni, érzelmeket és gondolatokat javítani magamban.
Majd elkezdtem meditálni.
Pár év alatt eljutottam abból, hogy egy 15 éves szégyenérzetes önbizalomhiányos nárcisztikus vagyok, oda, hogy egészségesen, tudatosan tudom mi vagyok és mire vágyom.
Vagy te testedzésre gondoltál?
A tested nem a személyiséged része, a kapcsolatokban nem fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!