Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarnak a striák egy fiún?
Az a lényeg, hogy én régen egy nagyon vékony, magas rossz alkatu gyerek voltam.(2 méter magas és 75 kg). Ez nagyon zavart, undorodtam magamtol tehat elkezdtem keményen edzeni. Jelenleg 203 cm és 123 kg vagyok(19,7% körüli testzsírral, tehat nem vagyok szálkás de azert kövér se). Iden nem szálkasitok le mert van pár célom erőben amit el akarok érni. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon gyenge a bőröm. Nagyon durvan szét vagyok szakadva. Főleg a mellem két oldalan, a hónom alatt, a felkarom belső oldalan,a vallamon illetve még a hátamon is. Eddig ez nem zavart mert elvoltam az edzéssel. Jelenleg lassan 2 éve vagyok szingli. Illetve kb.1 éve volt egy barátság extrákkal kapcsolatom(ez nem is hianyzik. Rendes kapcsolatot szeretnék). De azota nem volt semmi. Viszont nemreg voltam egy baráti összejövetelen ahol rajöttem, hogy nagyon szeretnék már egy kapcsolatot. 10 haverom volt ott és abbol 3 an voltunk szinglik. A többiekkel ott voltak a barátnőik. És ennek hatására rájöttem, hogy lassan nekem is ideje lenne,hogy legyen barátnőm. A problémam a szakadásokkal van. Nemrég megkaptam 2 lány ismerősömtöl is, hogy : "fuh nagyon durvan szét vagy szakadva,,. Kerdeztem, hogy nagyon gusztustalan? De erre azt mondtak,hogy nem. De szerintem csak azert mondtak mert nem akartak megbántani. Engem nem zavar ha egy lányon vannak striák de attol félek ez forditva nem igaz. Sok mindennel próbáltam már kenegetni de semmi se tünteti el. Sok másik haveromnak is megvan szakadva a bőre a teremben. De nem annyira mint nekem... És mivel folyamatosan edzek nem is halványulnak el. Pár napja mondtak, hogy edzek kissebb súlyokkal ugy is nagydarab vagyok már és akkor hátha nem szakadok tovább meg halványabbak lesznek. De én erre nem vagyok képes. Most se vagyok magammal elégedett, joval nagyobb akarok lenni. Nem szeretek még tükörbe nézni Na mindegy is. Jó hosszan írtam ezt le. A kérdésem az lenne, hogy ha valaki tetszik nektek külsőre és belsőre is. De meglátnátok rajta a striakat akkor nem undorodnatok tőle?
20/F
Aki a durván szétgyúrt csávókat szereti, azt nem fogja zavarni a stria, mert tudni fogja, hogy ez gyakran vele jár ezzel a mérettel.
Amúgy izomdiszmorfiás zavar valószínűleg erősen befigyel már nálad. Minek akarsz még nagyobb lenni? Nők miatt felesleges, női szemmel így is, úgy is a brutálmód kigyúrt kategória vagy, még plusz 15 kiló izomtól nem fog sem több nő bukni rád, sem jobbak.
Ameddig lila tényleg nem szép látvány. Én tele vagyok vele, főleg így szülés után. Páromnak is van, igaz neki csak a combján(talán a hátán még🤔), de azokat imádom!
Azok már ki vannak fehéredve.
Nem tudom igazan elkepzelni. A pasim karjan van par feher stria az alig latszik nem zavaro egyaltalan a lila biztos feltunobb
De engem szerintem csak a szemolcs zavar, az legyen leszedve:P
Küldhetsz képet, úgy könnyebben meg lehetne mondani
25/L
Inkább az életmódod miatt kerülnek a nők. Aki 20 évesen 120 kgsra gyúrta magát szer nélkül, az a napnál is világosabban azt sugározza: Az edzés az élete. A nők meg gondolkodnak, hogy vajon hogyan férnének ők ebbe bele?
Talán ha hasonló életmódú lányoknál próbálkoznál, több sikered lenne. Nekem is van néhány deformációm (baleset, edzés), de nem igazán zavarta a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!