Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Öregedő feleséget" -mennyire erkölcsös- lecserélni egy modell alkatúra?
Figyelt kérdés
#gázszerelő #tv-bemondó
2021. ápr. 22. 17:51
2/16 anonim válasza:
Nem erkölcsös. Mindamellett ha a pasi nem pénzes pasi lenne, hanem tényleg csak egy szimpla gázszerelő, az Andikának nem kellene.
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
Ez kész!!!! Ma már negyedjére olvasom negyed órán belül a gázszerelést és Várkonyi Andi nevét egy mondatban. Ez miért van?
5/16 anonim válasza:
Szerintem Andika csábította el, amikor még házas volt, ezért vált el később. Van gyomra az biztos, az én szememben most elásta magát.
6/16 anonim válasza:
Mit álszenteskedtek, kedves hölgyek? Mintha a nők 90 százaléka nem ilyen aranyásó lenne!
Széttennétek ti is a lábatokat Lőrincnek, ha cserébe bármit megkapnátok tőle!
Hány ilyet látni, hogy szép lányok nagyapókkal - vagy ocsmány zsírfejűekkel vannak együtt, mert állítólag "szeretik"!
Ja... A pénzükbe szerelmesek! Nem mindegy, hogy egy sráccal a nulláról kell mindent felépíteni és BKV - zni kell, vagy több tízmilliós verdákkal furikázza a pasas őket!
7/16 anonim válasza:
Andika nem hulye. 500 mrd lorincke vagyona. Jovore bukik a fidesz, meszaros megy a sullyesztobe, elvalnak, kap 250 milliardot es deal done. Addig meg ketszer hany naponta a lottyadt f*sz szopogaga utan.
8/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez erkölcsi kérdés-e. Én ugyanis inkább erősen óvatlan és átgondolatlan lépésnek tartanám, mivel azonnal felmerül a tükörképi kérdés: erkölcsös-e lecserélni a gazdag, ám öregedő, kevéssé művelt, löttyedőben levő férjet egy fiatalabb, szikrázó elméjű, keményebb fiatalabbra ?
9/16 anonim válasza:
#7, bocs, de nem kap, az a Lőrincke házasság előtti vagyona. Amit az esküvő és a válás között (összelo..) izé, megkeres, abból kap Andika.
10/16 anonim válasza:
Megdolgozott,érte Andika biztos be kapta már a gázcsövet néhányszor .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!