Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A rendszeres edzés és látványo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendszeres edzés és látványos eredmények hoztak javulást a másik oldal érdeklődését tekintve?

Figyelt kérdés
Akinek van sztorija h honnan hova jutott szivesen meghallgatom, akár férfi akár nő, esetleg motiváció is lehet a bizonytalanoknak.
2022. febr. 4. 11:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%
nem ettől leszel sikeres, hanem a dumától
2022. febr. 4. 11:16
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen, de inkább azért, mert az önbizalmad is nő tőle.
2022. febr. 4. 11:17
 3/26 anonim ***** válasza:
77%
Nőként tudok írni. Kaptam dicséreteket ismerősöktől a látványos fogyás miatt, de társkeresési / romantikus szempontból nem láttam változást - valószínűleg azért, mert még így is túlsúlyos vagyok, 35 kiló mínusszal is. Mondjuk én amúgy sem azért kezdtem el mozogni és fogyózni, mert be akartam pasizni, hanem egészségügyi okok miatt, és nekem az elég motiváció, hogy sokkal kevesebbet betegeskedem, jobb az állóképességem, nem köpöm már ki a belem 4-6 emelet lépcsőzés után.
2022. febr. 4. 11:17
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem, mindig is a dumám miatt érdeklődtek irántam a lányok. Pedig régebben egyáltalán nem voltam kigyúrva, mégsem volt problémám a társkereséssel. Most jobban nézek ki, jobban meg vagyok magammal elégedve, de lényegi változás nincs. De én nem is azért edzek, hogy társat keressek, csak mert jobban érzem magam a bőrömben
2022. febr. 4. 11:20
 5/26 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos igen. Utálom, ha néznek, legszívesebben elsírnám magam. Nekem ezért volt nehéz a fogyás, mert csak magam miatt ment volna, de ma is csábít, hogy visszahízzak és láthatatlan legyek újra.
2022. febr. 4. 11:23
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az önbizalmamat dobta meg annyival, hogy könnyebben kezdeményeztem egy idő után. Hosszú távú csajozós statisztikát nem tudok mondani számokkal, mert pár hónap után rátaláltam a feleségemre :)
2022. febr. 4. 11:24
 7/26 anonim ***** válasza:
65%
#6 Mondjuk az egesz jo eredmeny is lehet bar nyilvan a feleseg minosege is szamit
2022. febr. 4. 11:40
 8/26 anonim ***** válasza:
48%
Feleség minősége... És a nők villognak a párjukkal, aham.
2022. febr. 4. 11:42
 9/26 anonim ***** válasza:
14%
Semmilyen hatással sincs viszont a bankkártya az már igen.
2022. febr. 4. 11:42
 10/26 anonim ***** válasza:
8# A nők az utcán villognak a párjukkal, a férfiak az ehhez hasonló online játszótereken :)
2022. febr. 4. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!