Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak az ilyen "mindenki barátnője" típusú csajok nektek nem szoktak visszataszítóak lenni?
Én is férfi vagyok, de nem értem hogy mit esznek a többiek ezeken a csajokon, akik bármilyen lényre rárepülnek és kedvesen bájcsevegnek, akiknek egyel kevesebb luk van a lábai között.
Számomra ez a női viselkedés visszataszító, de azt veszem észre hogy a legtöbb férfi megveszik az ilyen csajokért.
Még akkor is ha dugni sincs lehetősége vele.
Így mi értelme van?
Mégis mi a jó nektek az ilyen csajokban?
Ti nem tartjátok őket alávalónak, párkapcsolatra alkalmatlannak esetleg? A szexet remélitek, akár mindhiába is?
27#-hez szólt elsősorban, elírtam a számot
Persze 28#-tól sem láttam sok jóindulatot, de Savlekötő válasza késztetett arra hogy visszaszóljak
29
Mondjuk szeribtem attol nem leszek r*banc, hogy mindenkivel kedves vagyok. Nem fekszek le veluk...csak kedves, cserfes vagyok mindenkivel
29#
Nem r.bancozott le senki téged vagy mást
Az hogy téged hogyan ítélnélek meg nem tudom, mert nem látom hogy viselkedsz. Vannak kedves csajok sok, de csak néhány akire azt mondanám hogy "mindenki baratnője" visszataszító jelenség.
Nem egészen a kedvességről van szó, azzal önmagában semmi szégyenletes nincsen.
A minden férfival baratkozós, közvetlen barátságok sokaságát építgető nőkben viszont elég sok szégyellnivalót látok
36
Hát...marpedig én mindenkivel baratkozom...közvetlen ks vagyok! Es kepzeld, ferjnél vagyok!
Baratkozom = Nem dugok velük!
38
Hogy hogy meddig?
Basszus, szerintem egy ölelés is megcsalás, ha az ölelés "olyan" szándéku!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!