Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan működik a Badoo alkalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a Badoo alkalmazás, ha nem vagyok előfizetve?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy valakire rá tudok írni, valakire meg nem?

Mi az az activity-s dolog?

Az előbb is úgy írtak rám, hogy én nem húztam jobbra és az illető se volt előfizetve,mégis tudunk beszélgetni.

Meg ha tetszik valaki nem mindig tudom beszivezni, mert akkor is azt akarja, hogy fizessem elő.

2022. febr. 3. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
Borzalmas, borzalmas, ahogy itt izelnek.
2022. febr. 3. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon szegényesen. Eleve az emberek magas igényei miatt a legdrágább előfizetéssel sem lehet már ismerkedni kitartó évek alatt sem nem hogy anélkül. Még talán 5-10 évvel ezelőtt lehetett normálisan előfizetéssel. Mostanság már mindenki 50 kg-os modell testalkatú embereket magának még a kövér nők is de a kövér pasik sem kivételek!
2022. szept. 16. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!