Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy férfinak, akinek gyereke van(nem vele él), és a férfi az anyjával lakik, összejönni társkeresőn nővel?

Figyelt kérdés

2022. febr. 3. 10:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂

Hát nem tudom. Nőként nem tűnik vonzó ajánlatnak. Ismertem ilyen férfit, még 60+ évesen is az anyja szoknyája mellett feszengett az életben.

2022. febr. 3. 11:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

6-7 .-es válaszoló vagyok.Nem tudom, ezt nekem szántad-e?

"Akinek nincs gyereke ne alkosson véleményt."

Van gyerekem,ráadásul nő vagyok :-)

Kommentjeidből ezt így nem lehet leszűrni, mivel nem látjuk az anyjával való kapcsolatát...Hát, azt szokták mondani, "papucsban ne tudjon átjönni anyós" olyan messze jó lakni...kivéve, ha tényleg jó fej, és nem üti bele mindenbe az orrát...meghagyja a fia szabadságát és magánéletét.Azért írtam, hogy anyukától is meg a férfitől is függ...

Amúgy kezdjen el levállni anyuról,kezdejen külön életet a másik telken a saját házában,és akkor nagyobb az esélyje, hogy normális lányt fog találni,mert látja az akaratot a különélésre...hány éves a testvéred?

Ex miért nem vállata be , azt tudni?

2022. febr. 3. 11:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem hanem szerinte van így. Ex nem akart anyóssal lakni, pliszba az elején a tesóm elkovette azt a hibát, hogy szorgalmazta a kapcsolatot a gyerekkel, tehát kvázi ranyomta a gyereket a nőre, hogy szereted, hiányzik a gyerekem, furdessuj egyutt
2022. febr. 3. 12:02
 14/24 A kérdező kommentje:
39 éves.
2022. febr. 3. 12:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyukával közös telekre nem csoda, ha nem szeretne.

Közös albérlet szerintem a megoldás.

2022. febr. 3. 13:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Azt akarta volna de anyutól nem akart messzebb költözni a tesi.
2022. febr. 3. 14:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem osztjátok meg ezeket a feladatokat? Nehogy már egy 39 éves ember ne tudjon heti 3x kimenni az anyjához, vagy felosztani a teendőket veled!
2022. febr. 3. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradjon anyuka mellett, közel. Nem fog erre nőt találni. Neki anyuka nem az anyukája lesz.
2022. febr. 3. 14:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Mert ott egy telek üresen erre akar epitkezni egy nővel aki belemegy ebbe.
2022. febr. 3. 14:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az ember ha talál társat, akkor közös elképzelések alapján alakítják a jövőjüket. Nem a gombhoz a kabátot. Telekhez a nőt.
2022. febr. 3. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!