Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi azt mondja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, aki társkeresőzik, hogy "örülj, hogy valaki egyáltalán rád ír", az nem tudja, hogy a nőkre nagyon sokan írnak?

Figyelt kérdés

Ez a sértés nem helytálló, hiszen ha a Tindert nézzük, vagy azokat, amiknél csak a matched írhat, úgy is rengeteg az üzenet, ha meg nem kell hozzá match, akkor tényleg napi akár 100 is. Akkor is, ha az adott nő nem a legszebb a világon.

Ezzel hogy nem lehet tisztában lenni?

2022. jan. 26. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg nem tudja és nagyon csúnyának tart téged a szemét.
2022. jan. 26. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom. Viszont az úr rendkívül bunkó, az egyértelmű.
2022. jan. 26. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Miért van olyan érzésem, hogy ezt nem a semmiből írta, hanem bepróbálkozott, és koppant? 🤣

Szard le... Bosszúból írta, szánalmasak az ilyenek....

2022. jan. 26. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:
3.: Bingo😂 sőt, én esélyt is adtam volna neki, csak neki nem tetszett, hogy nem egy mondat után akartam vele találkozni
2022. jan. 26. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Szemét dolog volt ezt írnia!

De mindkét nem ugyan annyit ér!

A nők ne gondolják, hogy többet érnek csak mert sok kanos egyén lemegy kutyába a punciért!

2022. jan. 26. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Olyan beképzelt pasas, hogy azt hiszi, az, hogy az ő gombás-túrós farka feláll valakira, az ÉRDEM... és ha nem az ízlése a nő neki, akkor senkinek sem.
2022. jan. 26. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mint kiderült sértettség miatt tette. Egyébként sokan azt hiszik, hogy ha támadják az önbecsülésedet, akkor majd beadod a derekadat, mert valóban elkeseredett vagy.

De nekem volt már, hogy szimplán egy vita miatt olvasott be egy fazon, hogy ha az utolsó lennék a világon se fanyalodna rám, és egyedül fogok meghalni. Teszem hozzá, kifejezetten kedves voltam, és nem ócsároltam a külsejét, csupán a stílusára jegyeztem meg, hogy ez így nem fog eredményre vezetni egy nőnél sem. Pár hónap múlva elfelejtette a dolgot, és bejelölt, rám írt, és egekig magasztalt, hogy mennyire szép vagyok... 🙄 Igazából annyira volt jó, hogy ezek után vőlegényemmel nevettünk egyet.

A bármilyen módon sérült/sértődött emberek hajlamosak erre védekező mechanizmuskét. Illetve a magukat jó manipulátornak gondolók is. Hogy na, ők majd most itt megfordítják az állást, és varázsütésre rájössz, hogy ő az igazi. Nyilván nem sikerül.

2022. jan. 26. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Inkább azt akarják elhitetni, hogy neki nem is kellettél amúgy se. Nem azért írt rád, mert tetszel neki. Csak azért, hogy örülj. Legalábbis férfiként ezt látom észszerűbbnek az ilyen állatoknál. xD
2022. jan. 26. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csak bunkó.
2022. jan. 26. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

#3: Pont ezt akartam írni. Azok mondanak ilyent, akiket visszautasítottak.

Csak azért mondja, hogy bántson. Biztos, rendes, jó fiú :D

2022. jan. 26. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!