Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, aki társkeresőzik, hogy "örülj, hogy valaki egyáltalán rád ír", az nem tudja, hogy a nőkre nagyon sokan írnak?
Ez a sértés nem helytálló, hiszen ha a Tindert nézzük, vagy azokat, amiknél csak a matched írhat, úgy is rengeteg az üzenet, ha meg nem kell hozzá match, akkor tényleg napi akár 100 is. Akkor is, ha az adott nő nem a legszebb a világon.
Ezzel hogy nem lehet tisztában lenni?
Miért van olyan érzésem, hogy ezt nem a semmiből írta, hanem bepróbálkozott, és koppant? 🤣
Szard le... Bosszúból írta, szánalmasak az ilyenek....
Szemét dolog volt ezt írnia!
De mindkét nem ugyan annyit ér!
A nők ne gondolják, hogy többet érnek csak mert sok kanos egyén lemegy kutyába a punciért!
Hát, mint kiderült sértettség miatt tette. Egyébként sokan azt hiszik, hogy ha támadják az önbecsülésedet, akkor majd beadod a derekadat, mert valóban elkeseredett vagy.
De nekem volt már, hogy szimplán egy vita miatt olvasott be egy fazon, hogy ha az utolsó lennék a világon se fanyalodna rám, és egyedül fogok meghalni. Teszem hozzá, kifejezetten kedves voltam, és nem ócsároltam a külsejét, csupán a stílusára jegyeztem meg, hogy ez így nem fog eredményre vezetni egy nőnél sem. Pár hónap múlva elfelejtette a dolgot, és bejelölt, rám írt, és egekig magasztalt, hogy mennyire szép vagyok... 🙄 Igazából annyira volt jó, hogy ezek után vőlegényemmel nevettünk egyet.
A bármilyen módon sérült/sértődött emberek hajlamosak erre védekező mechanizmuskét. Illetve a magukat jó manipulátornak gondolók is. Hogy na, ők majd most itt megfordítják az állást, és varázsütésre rájössz, hogy ő az igazi. Nyilván nem sikerül.
#3: Pont ezt akartam írni. Azok mondanak ilyent, akiket visszautasítottak.
Csak azért mondja, hogy bántson. Biztos, rendes, jó fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!