Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves átlagos alkatú, 180+ centi magas, bérszámfejtő, óbudai férfi vagyok. A társkeresőn szinte senki nem ír vissza. Szerintetek miért? Ennyire magasan a léc a nőknél tényleg? Nem instagram modellekre írok rá pedig.
2-es köszi a kedves szavakat! Jólesik így újév első napján ez a bátorítás. Igyekszem nem görcsölni csak hát az élet olyan gyorsan pereg és a 40 is itt kopogtat a sarkon. Szeretnék egy társat.
De nem nyomulok vagy ilyesmi, küldök levelet és várom, hogy válaszoljanak, de senki sem ír... sajnos.
4-es egyiknek se? Elég sok csaló is fent van ezeken az oldalakon illetve azt látom, hogy mindnek 5-10-20-90 olvasatlan levele van. El se olvassák sokszor...ja és válaszolni se tudnak mivel nem prémium felhasználók.
Lehet az oldal se jó és én se.
Nagyon sok nő csak unalomüzésből van fent,meg biztos nagyon sok hülye ff is van persze.
Sajnos ilyen világot élünk,rendes ember lehetsz,majd csak jön vki az életedbe.
Érdekes, hogy arra nem reagálsz, amit írtam, hogy mutasd a tényeket.
Csak a vàllveregetésekre, amiket hasraütésszerűen írnak ki, hiszen tények híján honnan tudnánk, hogy nincs-e probléma a profiloddal?
Ha el sem olvassák, egyáltalán nem törvényszerű, hogy szórakozásból vannak fent.
Én is volt, akiét olvasás nélkül töröltem, olyan gáz volt.
Ugyanígy voltam, írtam és nem válaszoltak, így egy idő után feladtam és úgy voltam/vagyok vele, nem görcsölök rá. Majd “jön” ha akar.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!