Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves átlagos alkatú, 180+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves átlagos alkatú, 180+ centi magas, bérszámfejtő, óbudai férfi vagyok. A társkeresőn szinte senki nem ír vissza. Szerintetek miért? Ennyire magasan a léc a nőknél tényleg? Nem instagram modellekre írok rá pedig.

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 11:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
71%
Ennyiből nem tudjuk megmondani. Látnunk kellene a profilt is, a bemutatkozódat is, a fotókat is, azt is, hogy pontosan mit írsz, és hogy kire.
2022. jan. 1. 11:41
 2/38 anonim ***** válasza:
96%
Szard le,biztos jól keresel,egészséges vagy,majd jön vki az életedbe,ne görcsölj.
2022. jan. 1. 11:44
 3/38 A kérdező kommentje:

2-es köszi a kedves szavakat! Jólesik így újév első napján ez a bátorítás. Igyekszem nem görcsölni csak hát az élet olyan gyorsan pereg és a 40 is itt kopogtat a sarkon. Szeretnék egy társat.

De nem nyomulok vagy ilyesmi, küldök levelet és várom, hogy válaszoljanak, de senki sem ír... sajnos.

2022. jan. 1. 11:48
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Nem tetszel nekik.
2022. jan. 1. 11:49
 5/38 A kérdező kommentje:

4-es egyiknek se? Elég sok csaló is fent van ezeken az oldalakon illetve azt látom, hogy mindnek 5-10-20-90 olvasatlan levele van. El se olvassák sokszor...ja és válaszolni se tudnak mivel nem prémium felhasználók.

Lehet az oldal se jó és én se.

2022. jan. 1. 11:55
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok nő csak unalomüzésből van fent,meg biztos nagyon sok hülye ff is van persze.

Sajnos ilyen világot élünk,rendes ember lehetsz,majd csak jön vki az életedbe.

2022. jan. 1. 11:58
 7/38 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, hogy arra nem reagálsz, amit írtam, hogy mutasd a tényeket.

Csak a vàllveregetésekre, amiket hasraütésszerűen írnak ki, hiszen tények híján honnan tudnánk, hogy nincs-e probléma a profiloddal?

Ha el sem olvassák, egyáltalán nem törvényszerű, hogy szórakozásból vannak fent.

Én is volt, akiét olvasás nélkül töröltem, olyan gáz volt.

2022. jan. 1. 12:03
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam, írtam és nem válaszoltak, így egy idő után feladtam és úgy voltam/vagyok vele, nem görcsölök rá. Majd “jön” ha akar.

N

2022. jan. 1. 12:05
 9/38 anonim ***** válasza:
40%
Kiket keresel? Mert 40 evesen lassan csak egyedulallo anyak johetnek már szóba
2022. jan. 1. 12:11
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Nemlehet, hogy azok akikre ráírtál régi, még nem törölt profilok? Próbálhatnál több társkereső oldalt használni. Fb társkereső csoportok is vannak. Ebben a helyzetben jobb több vasat a tűzben tartani.
2022. jan. 1. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!