Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves átlagos alkatú, 180+ centi magas, bérszámfejtő, óbudai férfi vagyok. A társkeresőn szinte senki nem ír vissza. Szerintetek miért? Ennyire magasan a léc a nőknél tényleg? Nem instagram modellekre írok rá pedig.
Hasonló vagyok.
Igen nagyon magasan van a léc a társkeresőkön, mert nagyon sok a virtuális ember... és persze nagyon sok a nőknek jutó nyálcsorgatás, ami ego hízáshoz vezet.
Időnként vissza írnak, de ami a gyakoribb az hogy megvan a match, aztán köszönök neki, kezdeményezek egy beszélgetést a képei alapján (mivelhogy bemutatkozója nagyon ritkán van a nőknek), ezekre általában nem érkezik válasz. Többnyire unmatch sincs.
Általában jó visszajelzéseket kapok, a randira kerül a sor akkor az szokott lenni hogy elmondják hogy jobban nézek ki mint a képeken. De nem csináltatok beállított tinderfotókat, ellentétben a többséggel mert álságos dolog.
Nem is fényképezkedek drága autókkal, sem sznob helyek, tevékenységek közben.
Azt mondják élőben sokkal érdemesebb ismerkedni csak ilyenkor jön az a gond hogy hol, ha az ember nem bulizik, nem akar bevállalni egy női hobbit csak azért hogy nőkkel ismerkedjen.
#12 esetleg korban is a kérdezőhöz hasonló vagy?
Igazából neked is csak azt tudom mondani, hogy ne pörögj rá és amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor fog majd valaki betoppanni.:)
N
#13 igen, igen. Eddig így toppantak be a nők az életembe. Hogy nem nagyon kerestem, vagy már ott tartottam hogy szarok bele.
#14 nem valószínű. Mert az a rengeteg férfi az tud járni az utcán, és megnézni hogy milyen egy átlag nő.
18as ott a pont, közepes ember vagyok, a nőknek CHAD kell. De nem igaz amit a 17es ír.
A legtöbb nő totál átlagalatti és mégis CHAD-re megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!