Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves átlagos alkatú, 180+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves átlagos alkatú, 180+ centi magas, bérszámfejtő, óbudai férfi vagyok. A társkeresőn szinte senki nem ír vissza. Szerintetek miért? Ennyire magasan a léc a nőknél tényleg? Nem instagram modellekre írok rá pedig.

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 11:37
1 2 3 4
 11/38 Noren1989 ***** válasza:
78%
Élőben milyen visszajelzéseket kapsz?
2022. jan. 1. 12:56
 12/38 anonim ***** válasza:
18%

Hasonló vagyok.

Igen nagyon magasan van a léc a társkeresőkön, mert nagyon sok a virtuális ember... és persze nagyon sok a nőknek jutó nyálcsorgatás, ami ego hízáshoz vezet.

Időnként vissza írnak, de ami a gyakoribb az hogy megvan a match, aztán köszönök neki, kezdeményezek egy beszélgetést a képei alapján (mivelhogy bemutatkozója nagyon ritkán van a nőknek), ezekre általában nem érkezik válasz. Többnyire unmatch sincs.

Általában jó visszajelzéseket kapok, a randira kerül a sor akkor az szokott lenni hogy elmondják hogy jobban nézek ki mint a képeken. De nem csináltatok beállított tinderfotókat, ellentétben a többséggel mert álságos dolog.

Nem is fényképezkedek drága autókkal, sem sznob helyek, tevékenységek közben.

Azt mondják élőben sokkal érdemesebb ismerkedni csak ilyenkor jön az a gond hogy hol, ha az ember nem bulizik, nem akar bevállalni egy női hobbit csak azért hogy nőkkel ismerkedjen.

2022. jan. 1. 13:42
 13/38 anonim ***** válasza:
33%

#12 esetleg korban is a kérdezőhöz hasonló vagy?

Igazából neked is csak azt tudom mondani, hogy ne pörögj rá és amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor fog majd valaki betoppanni.:)

N

2022. jan. 1. 13:56
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
Rengeteg férfi azt hiszi, hogy azok a nők, akikre vadaszik, azok átlagosak! Holott a valoságban bőven átlagfelettiek
2022. jan. 1. 14:02
 15/38 anonim ***** válasza:
22%
természetfelettiek
2022. jan. 1. 14:03
 16/38 anonim ***** válasza:
6%

#13 igen, igen. Eddig így toppantak be a nők az életembe. Hogy nem nagyon kerestem, vagy már ott tartottam hogy szarok bele.

#14 nem valószínű. Mert az a rengeteg férfi az tud járni az utcán, és megnézni hogy milyen egy átlag nő.

2022. jan. 1. 14:14
 17/38 anonim ***** válasza:
78%
1-esnek teljesen igaza van és lehet, hogy 4-esnek is. Nő vagyok, írok néhány példát, amivel találkoztam, ami a legtöbb nőnek visszatetsző. Fényképek: bohócnak állítják be magukat a férfiak, idétlen jelmezben, pózban feszítenek. A kopasz férfiak, nem vállalják fel a kopaszságukat, napszemüveget a fejük tetejére tolva próbálják optikailag torzítani a valóságot, a többiek mind baseball sapkát vagy egyéb fejfedőt tesznek fel, az ötvenesek megtoldják mindezt egy napszemüveggel is. Nagy, döglött halakkal pózolnak (a nők ezt nem tartják férfiasnak), ahogyan a borostás arcot is inkább ápolatlanságnak (csak kevés férfinak áll jól a borosta). Lógó póló, jaj. Bemutatkozó szövegben arrogancia:..."itt minden nő a fehér lovon érkező herceget várja." "...nem írom, milyen legyen, inkább leírom milyen ne legyen. Ne legyen...ne legyen...ne legyen..." (Csupa negatív dolog és elvárások listája). "Keresem az IGAZI nőt (vagy "a NŐT"), aki mellett igazi FÉRFI lehetek." Borzasztó. Az is ellenszenves, ha sztárolja magát egy férfi. Én egyszer azt gondoltam, hogy az illető öntömjénező szövege pusztán humor, de kiderült, hogy komolyan gondolta. :)) Nem mondom, hogy a kérdező közéjük tartozik (hiszen nem láttam), de a legtöbb férfi, aki átlagosnak tartja magát alkatilag, valójában túlsúlyos (sőt...), de mivel a nagy átlag manapság túlsúlyos, ma már ez lett az átlag(os). Sok férfi a saját fizikumát (kövérségét) illetően nagyon elnéző, de szereti a jó alakú nőket, tehát elfogadást vár nagy igényekkel. (Ismét nem a kérdezőről írtam, hanem saját tapasztalataimat írtam le.)
2022. jan. 1. 14:54
 18/38 anonim ***** válasza:
31%
Nőknek a fizetés és a külső a fontos. Hogy állsz ezekkel?
2022. jan. 1. 15:09
 19/38 A kérdező kommentje:

18as ott a pont, közepes ember vagyok, a nőknek CHAD kell. De nem igaz amit a 17es ír.

A legtöbb nő totál átlagalatti és mégis CHAD-re megy....

2022. jan. 1. 15:50
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Tisztelt kérdező! 17-es vagyok. Nem tudom, mi az a "chad" (nem használok ilyen szavakat, nem is keresek rá, mert szeretek magyarul beszélni és sznob sem vagyok). Felesleges mások véleményét kérnie, ha végül nem bírja elviselni. Ugyanakkor 19-es kommentjében igazolta az arroganciát. Tehát, önnek nincs rendben a lelke, nem tudja kezelni a visszautasítást, a kudarcai okát kizárólag másban keresi. És nem érti miért sikertelen.(!)
2022. jan. 1. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!