Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves átlagos alkatú, 180+ centi magas, bérszámfejtő, óbudai férfi vagyok. A társkeresőn szinte senki nem ír vissza. Szerintetek miért? Ennyire magasan a léc a nőknél tényleg? Nem instagram modellekre írok rá pedig.
Az ilyen hagyományos társkeresőkön a felhasználók TÖBBSÉGE (főleg vidéken!) hónapok óta nem volt fenn. Ennek ellenére viszont nem törlik a profiljukat. Amikor rámész egy lány profiljára, mindig nézd meg, hogy mikor volt online. A hagyományos társkeresők ezt mindig kiírják.
De én azt javaslom neked, hogy inkább Tinderre és Badoo-ra menj fel, ott van a társkeresők minimum 80%-a. Ezek a "modern" társkeresők úgymond, amik más logika alapján működnek, mint a hagyományos társkeresők (párba kell állnod a nőkkel, így nagyobb az esélye, hogy válaszolnak, illetve nem fogsz senkire sem feleslegesen írni, hiszen előtte vissza kell, hogy igazoljon, párba kell állnotok, közkeletű kifejezéssel "match-elnetek" kell egymással).
Anno én is a hagyományos társkeresőkre mentem először, de aztán mindenki lebeszélt róla és azt javasolta, hogy Tinder + Badoo. Végül is igazuk is volt, mert számottevően több lánnyal beszélgettem és találkoztam onnan, mint például a Randivonalról vagy a Párom.hu-ról.
Aztán a sors mégis úgy rendeltetett, hogy 2 év Tinderezés, Badoo-zás után felnéztem 1 hónapra újra a Randivonalra, véletlen pont találtam is valakit, aki frissen regisztrált (de a felhasználók 2/3-a nem aktív rajta továbbra sem). De csak jókor voltam jó helyen, erre nem szabad alapozni.
Szóval próbáld ki a nem hagyományos társkeresőket (Tinder + Badoo), hidd el sok normális nő is van ott!
#31 dehogynem nem ír feleslegesen. Tinderen kb 10 matchből 2 ír vissza, és abból az 2-ből is az egyik egy két üzenet után csend. Gyakori még hogy visszaírja hogy elege van ebből a húspiacból és most egy kicsit szünetel...
Nem csak én tapasztaltam hanem szinte minden férfitól ezt hallom.
Persze a nőknél más a helyzet.
Tinder/Badoo: elárulom hogy 90% kb kamuprofil. Olyan nők vannak fent...lehet némelyik valós személy de csak like gyűjtő....
A többi meg Chad-re megy...ezek az ingyenesek ilyenek...
A fizetős oldalak se jók mert nem enged visszaírni csak akik előfizetnek és nagoyn kevesen fizetnek elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!