Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a buszon, villamoson,mindig az idősebb női korosztály (40+-os) ül mellém? Pedig amikor látom hogy jön egy fiatalabb,szép kis nő, mindig helyett csinálok.Hiába,mert tovább mennek. F/45
#3 Látszik, hogy te kizárólag valami budai elitnegyedi busszal jársz, amin rajtad kívül utaznak hárman, és le tudtok úgy ülni, hogy egymástól méterekre vagytok. Próbálj meg csúcsidőben egyáltalán feljutni egy Polgár-Tiszaújváros járatra vagy a nyíregyházi 12-es buszra.
#8-9 Aki kellően intelligens, igényes, törődik a környezettel, az elsősorban a közösségi közlekedést választja vagy gyalogol, rollerezik, kerékpározik. Persze vannak helyzetek, amelyek indokolják az autó fenntartását (pl. a nagybeteg anyád heti szinten hurcolászod kórházba meg orvodhoz, az Isten háta mögött laksz, ahol nincs normális busz/vonat stb.), de akinél nincs semmi ilyen szempont, ott elvárható, hogy ne tartson autót.
#12-13 Sehol nem írta, hogy BKV-ról lenne szó, ennyire ne legyünk már csőlátásúak. Van még három szolgáltató az országban, amely villamosközlekedést üzemeltet.
Nem a tömegközlekedés a gond, normális ember BPn nem kocsikázik..
Az, hogy 45 vagy. Akárhogy nézel is ki, látszik rajtad a kor, és a legtöbb ilyen ember, mint te is vagy, direkt fiatal lányokra utazik. Én csak 29 vagyok, de már 12 éves korom óta ott fogdosnak, ahol érnek. Undorító, nem tudom hogy sikerült kinevelni ezeket az embereket, és most, hogy már szinte 30 vagyok(de 20nak látszom), ugyanez a korosztály UGYANAZT csinálja tömegközlekedésen és utcán, csak már jóval idősebbek.. itt ott véletlen érintés, ruha alá nyúlás, dörgölőzés, méregetés, szexuális ajánlattétel "burkoltan". 40-60ig a férfiak el lettek csszve(nagyrészük, itt nálunk Bpn). A korosztályunk legalább normális, alatta meg szintén nem érzi többnek magát a lányoknál. Ha látsz valakit, hogy lányt zaklatnak, tuti 40+ vén fsz.
14
Székesfehervaron van a munkahelyem. Biatorbagyon elek.
Autoval 35-40 perc, tomegkozlekedessel 5 ora (atszallas buszmegalloba eljutni, munkahelyre kijutni a palyaudvarrol.
14
Ja, es akkor a gyereket még nem vittem el iskolába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!