Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35ev közti korosztaly hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35ev közti korosztaly hol ismerkedik?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nagyon szukosek a lehetőségek.
2021. dec. 13. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%

Egyházi közösségben (felnőttként kezdtem eljárni, nem neveltek vallásosnak), cserkész közösségben (huszonévesek is lehetnek cserkészek szintén, gyerekként nem voltam az soha), eljársz különböző tanfolyamokra és képzésekre, eljársz előadásokra, konferenciákra, eljársz csapatsportra.

Eljársz egyetemi programokra, pl. egyetemi szervezésű bulikra, konferenciákra, rendezvényekre. (Pl. ha férfi vagy, akkor még simán ismerkedhetsz egyetemista korú nőkkel, nyilván nőknek azért nem mondom, mert a 25+ korú nők általában maguktól idősebb férfit akarnak)

És egyikekhez sem kell sok ész megtalálni őket. Csak Facebookon megnyitottam az eseményeket, amikor egyszer úgy döntöttem elkezdek többet eljárni otthonról és nézegettem mik azok, amik jók lehetnek. Érdemes rámenni a Helyi és az Ezen a héten alkategóriákra.

2021. dec. 13. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Meglátok egy nőt aki tetszik és odamegyek hozzá, akárhol.
2021. dec. 13. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Bárhol a világban.
2021. dec. 13. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

1# ezek tök jók, ha épp nincs covid és mindenféle korlátozás meg távolságtartás.

Jelen helyzetben a tömeges rendezvények elég szukosek, van ahova csak igazolvannyal lehet menni. És ha az én leendőbelim pont nincs oltva, ezért nem fogunk talalkozni egy ilyen helyen?

Egyébként van hobbim, eljarok szabadtéri rendezvenyekre (már amennyire most a hideg idő megengedi), de a legtöbb helyen maszkban maszkalnak az emberek, jo esetben a 2 szemét latni a másiknak.

Amugy azt latom, ez a korosztaly nagyrészt "elkelt", 30 körül mindenki hazasodik, gyereket szül, elotte jartak egyutt 3-4-5 évet. Majd 35-40 körül elkezdenek válni, utána lehet ismet könnyebben ismerkedni. Én ezért nem is keresek most jelenleg senkit, van annyi egyéb teendőm, hogy egy uj ismertség, plusz randi programok mar nem fernének bele a napjaimba.

2021. dec. 13. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

4. Szinte nincsenek korlátozások jelenleg rendezvényekre. Most az ünnepek előtt kevéssé érek rá, de még novemberben is voltam minden fajta programon azok közül, amiket felsoroltam. Több tucatból darabra 1-2 programot tudok, ami elmaradt most a vírus miatt. Előző télen vagy tavaly tavasszal megint más volt a helyzet, de jelenleg szinte minden programot megtartanak. A maszk sem kötelező rengeteg helyen, pl. azokon ahová kell védettségi.

És akkor mi van, ha valahol maszkban vannak az emberek? Azért nem mész oda valakihez, mert maszkban van és félsz hogy csúnya, nem tetszene ha egyszer leveszi a maszkot? Maszkban is ugyanúgy el lehet kezdeni beszélgetni.

"És ha az én leendőbelim pont nincs oltva, ezért nem fogunk talalkozni egy ilyen helyen?"

Ez a világ legkamubb, legnevetségesebb indoka, kifogása, remélem ezt visszaolvasva te is érzed. Remélem ezt csak viccből írtad. Arról nem is beszélve nem egy leendőbelid van, hanem rengeteg ember, akikkel kompatibilis vagy és közülük kell egyet megtalálnod.

Nem tudom hány éves vagy. Én 28 és még tömegével látok lehetőségeket magam körül. Még extra trükk: Nem kötelező a korosztályodban mozogni. Én 28 évesen el tudok képzelni páromnak kb. 22-25 éves párt is, ezért olyan körökben is mozgok, ahol ők is vannak.

2021. dec. 13. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Bárhol. Velük van tele minden kocsma és szórakozóhely. Plusz, ott a tinder. 30 vagyok és szinte majdnem minden ismerősöm kipróbálta már.
2021. dec. 13. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#5. 4-es vagyok.

Legyen a hangsúly a "szinte" jelzőn. Azért a jelenlegi helyzetben igen sokan hagynak ki programokat, köztük én se szívesen megyek tömegnyomor helyekre, pl kocsma, szórakozóhely, ahol a virus előtt jóval több időt tolthetett, jóval több idegennel az ember. Ettől függetlenül persze voltam/megyek koncertre pl., de barátok is kevésbé aktívak, egyedül meg nem minden program annyira élvezetes (és biztonságos).

Az idézett kérdésem igen, részben irónia volt, utalva az előbb kifejtettre, hogy hiába nincs most drasztikus korlátozás, azért másképp, máshogyan mozognak jelenleg az emberek. A maszkviselessel pedig arra utaltam, hogy joval egyszerűbb eszrevenni, jelezni a másiknak egy apró mosollyal, teljes arcon látható mimikaval, mint csak a szemekkel. Igen, tudom, a szem is sokat elarul, de kepzelj el egy huncutul rádmosolygo lanyt maszkban vagy anélkül,melyik tunik fel hamarabb, ha épp nem pénztároskent áll közvetlenül veled szemben fel meterre?

Egyébként én nő vagyok, nálam fiatalabbakkal nem ismerkednék, fehér holló az olyan férfi aki abból a korosztalybol meg tudna fogni. A nalam 0-5 évvel idősebbek pedig nagy százalékban tényleg elkeltek. A 40-es pasikhoz pedig még várok pár évet.

2021. dec. 13. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7. Jó nyilván elég mások vagyunk, én 28 éves férfiként tőlem kb. 2-6 évvel fiatalabb csajt szeretnék, te valahol 30 körüli nőként kb. 0-5 évvel idősebb férfit. Valószínűleg elég más dolgokat kell tennünk a siker érdekében és nagyon kevés konkrét tanács van, ami mindkettőnkre vonatkoztatható (az általánosságokon kívül). A kérdés a 25-35 évesekre kérdezett rá, de hát totál máshogy ismerkedik még egy 25, vagy 30, vagy 35 éves is és ezzel nincs is semmi gond.
2021. dec. 13. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8.

Ez így igaz. De mivel a kérdező nem kötötte ki, hogy férfiak vagy nők véleményére kíváncsi csak az eletkort, így teljesebb a kép :) Teljesen másképp fog ismerkedni egy 25 éves férfi (fiú?) és egy 35 éves nő.

2021. dec. 13. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell várni a jövő nyarat, mikor a vírus is szabadságon van. Nekem is volt ismerősöm, aki lemondott programokat, mert fél. Közben meg be is van oltva...akkor meg minek oltatta be magát...na mindegy, ne nyissunk vitát.

De, sajnos az tényleg igaz, hogy a jelenlegi kovidos helyzetben nyáron tudsz a legtöbb emberrel találkozni.

2021. dec. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!