Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 25-30 éves korosztály hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 25-30 éves korosztály hol ismerkedik a leggyakrabban komoly kapcsolat szándékával?

Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 19:25
A kérdező szavazást indított:
Facebookon
Társkereső oldalakon
Munkahelyen
Szórakozóhelyen
Ismerősi körben
Egyéb - leírom válaszként
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az érdeklődésemhez köthető klubokban, csoportokban ismerkedem.
2020. máj. 22. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én ennyi idős voltam nem volt semmi konkrét. Bárhol lehet ismerkedni pl. buszon rengeteget ismerkedtem anno vagy buszpályaudvaron. Persze buliban is, de ott főleg egyéjszakás dolgokra csak. A konkrét környezetemből nem szeretek ismerkedni pl. azonos klub vagy sportkör és egyéb. Pedig sokan csak így tudnak maguknak párt találni, akik nem annyira nyitott emberek, hogy bárhol ismerkedjenek.
2020. máj. 22. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!