Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlünk nyugatabbra tényleg több a nő a fiatal korosztályokban is?
Egyik helyen olvastam, hogy ez azért (is) van így, mert egyrészt Kelet-Európából már jó ideje oda "lapátolják" a fiatal és szép nőket, mert innen nem nehéz elcsábítani őket. Nem áll valami nagy jövő ebben vagy ehhez hasonló országban manapság a fiatalok előtt, de nyilván a nők nem jönnek ide kelet-európai férfiért, mert az nekik túl alantas. Ellenben a férfiaknak csak a nő külseje számít, így tökéletes egy keleti nő is, ha fiatal és szép. Legfeljebb ha később megöregszik és elsárkányosodik akkor kidobják.
A másik ok pedig a munkalehetőségek. Nyugaton sokkal kevesebb a szalag meg a melós munka és sokkal több a nők által is kedvelt irodai munka, amit meg is fizetnek. Itt ebből jóval kevesebb lehetőség van, inkább csak köpcös alkesz dagadt melós proliknak van munkalehetőség. Vagy informatikusoknak, de azoknak 95%-a férfi.
Igaz ez amit olvastam, valóban külföldön (nyugaton) több a nő a fiatalabb generációkban? Ezért nincs akkora versengés és feszkó a nőkért mint itt?
"Legfeljebb ha később megöregszik és elsárkányosodik akkor kidobják."
vagy az elhízott, kopasz, impotens megvénült pasitz dobják ki. :D
6-os
Ez miért kérdés? Egy előnytelen(ebb) külsejű és ottani viszonylatban rosszabb anyagi helyzetű férfi is szebb nőt szerezhet így. Az ottani bérekkel még egy segédmunkás is gazdagnak és jómódúnak tűnik innen nézve.
7
Én azért választottam magam mellé osztrák férjet, mert az itteni férfiak gyakorlatilag mind életkéolptelenek, mindig mást hibáztatnak a saját kudarcuk miatt, hisztisek, nem kitartóak! Te vagy erre a legékesebb példa!
"sokkal több a nők által is kedvelt irodai munka,"
- Csakhogy, ha egy nő külföldön megszerez egy ilyen allást, az azt jelenti, hogy a nő képzett, és minimum 2 nyelven beszél. Miért álna le veled, és a hozzád hasonlo csóró lúzerekkel? Mh?
P.S. Nem a "nők által jobban kedvelt" az irodai munka! Csak mig a nők többsége tanul, addig a férfiak már annyira nem szeretnek könyv felett görnyedni, de az (okosabbja) mivel nem akar sorimelós lenni, de tanulni sem tud, igy inkább kitanul valami szakmát! Ezért van több nő irodán
Azért ha egy kelet európai no csak szép, de nincs végzettsége, nem tud nyelveket, akkor hagy ne mondjam milyen munkát tud végezni nyugat Európában (Svájc, Ausztria, Németország).
Ha meg van tudásuk, tudják jól beszélni az ottani nyelvet, felsőfokú végzettségük van, akkor nem azért mennek ki feltétlenül mert szépek, hanem mert ott jobban megfizetik a tudásukat mint itt, de ez meg a férfiakra igaz bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!