Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akiket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiket nem zavar ha a férfi kevesebbet keres mint a nő esetleg?

Figyelt kérdés
Mentőzök és ez a hivatásom 200 körül kapok nettóba, nem szeretnék mást csinálni, engem nem zavar ha egy nő többet keres, a nőket ez zavarja?
2022. jan. 31. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

Azért nincs barátnőd, mert nincs önbizalmad, nem a pénzed miatt.

Nézd meg a selyemfiúkat, azok eltartatják magukat a nőkkel gátlástalanul. Őket nem zavarja, hogy mennyit keresnek, ha dolgoznak egyáltalán.

2022. jan. 31. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Igazából engem zavar! Szörnyü ezt kimondani, de zavar! Hogyan szeretnél igy családot, gyereket! Szerintem érdemes olyan nőnél próbálkoznod, aki nem akar csaladot! Úgy esetleg ok
2022. jan. 31. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Pénz egészen magas összeghatárig nem számít. Ezt saját tapasztalatból mondom. Van egy pont, ahol a gold diggerek már beléphetnek a képbe (havi 5-6 millióra tippelem), de addig csak a kinézet számít, csak az alapján választanak.
2022. jan. 31. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

3: Én is ezt látom saját meg mások példáján is. A gold digger dolog még csak nem is teljesen igaz. Ha valaki keres havonta 5 -6 milliót, addig teljesen normálisnak hitt nők is elmennek vele. Viszont tényleg ott kezdődik a dolog 5 -6 milliónál.

Ha havi 800e -t keresel, nem vagy több a nők szemében, mintha csak havi 200at.

2022. jan. 31. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Mint mentős baromira keveset keresel, és ez nagyon szomorú és dühítő. Kitartást

Ami a párkapcsolatot illeti, qva kevés, de jó pénzkulturával, esetleg háttérrel tud működni. Nekem volt lehuzos pasim, az elején nagyon bizalmatlan lennék, de nem kőbevésett

2022. jan. 31. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Válasszunk szét két dolgot.

1) Gyalázat, hogy egy mentős havi 200 ezret keres. De ugyanilyen felháborító, hogy a tanárok, tűzoltók, ápolók is brutálisan alul vannak fizetve. Baj lesz ebből. Vagyis már van.

2) Havi 200 ezerrel el lehet csajozgatni, de családalapításhoz ez nagyon kevés. Egy férfi sikerességének a megítélésekor a nők - nem feltétlenül tudatosan - figyelembe veszik annak vagyoni helyzetét, jövedelemteremtő képességét, a benne rejlő potenciált. Egy mérnökinfós, vagy egy pénzügyes, aki 3x, 4x vagy akár 5x ennyit keres, az bizony jobb parti lesz a nők szemében, mint te.

2022. jan. 31. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Kereshetsz te is pénzes nőt, aztán úgy meglesztek majd szépen, ne csak a nöknek legyenek anyagi elvárásai. Am meg azt gondolom, hogy a nőknek ha már egyszer nyürrögtek az egyenjogúságért, akkor anyagilag is odatehetnék magukat.
2022. jan. 31. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Csak a nem túl tudatos(felszínes) nőknek számít, hogy a párjuk kevesebbet keres mint Ők. Ha egyszer a NŐ, sokkal jobban keres mint a pasi(jelenleg a mentős srác), akki örüljünk neki, hogy legalább a csaj jól keres! Ezt így kellene normálisan felfogni! Nem elvárásokat támasztani a pasival szemben! Ez a vélemények kedves és "túltanult" hölgyeim!
2022. jan. 31. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Én 2x annyit keresek, mint a férjem, sosem zavart, mert mindig közösben gondolkodtunk, nem úgy, hogy neki ennyi van, nekem meg annyi. Az összbevétel elég, hogy ki milyen arányban pakol a kasszába, az hidegen hagy.
2022. jan. 31. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem mentőzéssel keresni 200 ezret, úgy, hogy ez hivatásod nem ugyanaz, mintha azért keresnél ennyit, mert semmit sem akarsz csinálni, és jobb híjan az első helyen robotolsz, ahová felvesznek.

A mentősök sok nő számára vonzóak, és nem csak az egyenruha miatt. Ugyanúgy, mint pl. a tűzoltók.

2022. jan. 31. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!