Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kevesebbet ér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevesebbet ér egy férfi a nők szemében, aki csak albérletben él 36 évesen is és nincs lakása? Van már lakásotok (30-as pasiktól kérdem)? Van belőle előnyötök a nők terén?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 18:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%

Nyugi ezeknek a nőknek a nagy része otthon él, anyucival, apucival.

sokszor otthonról keresgélnek a beállított képekkel a tinderen, badoon.

Ezért vannak akkora igények, mert eltartót keresnek, aki fizeti a számlákat, meg a gyerek felnevelését.

2021. nov. 16. 18:08
 2/28 A kérdező kommentje:
Sok ilyen van sajnos. Nekem is van 9 millióm, évente mindig pár száz ezer ft-ot megspóroltam albérlet mellett, de lehetetlen egy lakásra összeszedni a pénzt. Önerőre jó lenne, de 30 millió egy normális kis lakás itt. Borzasztó, mivel minimum 15 m kellene az 50% önerőhöz.
2021. nov. 16. 18:10
 3/28 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok tanulatlan nettó 150 ezret kereső emberke. Persze nem is 4-500 ezret kereső sajnos.
2021. nov. 16. 18:11
 4/28 anonim ***** válasza:
75%

Albérletben élek, menyasszonyom van, itt fogjuk elindítani a család projectet is. Házat jó esetben is 5 év múlva tudunk venni.

Soha nem éreztem magam kevesebbnek attól, hogy nincs még saját lakásom. Ismerkedéskor sem jelentett hátrányt.

34F.

2021. nov. 16. 18:12
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy szétmentünk az exemmel elengedtem ezt a "lakást veszek" dolgot. Úgy felnyomta az a köcsög CSOK az árakat, hogy esélytelen, hogy egy átlagos ember (nem minimálbéres) lakást vegyen. Emiatt meg nem fogok gyereket csinálni, hogy legyen pénz egy méregdrága kis lyukra.
2021. nov. 16. 18:16
 6/28 anonim ***** válasza:
94%

Lett lakásom 29 évesen, de csak mert az apám gyermektelen nagynénje meghalt és apa örökölte egyedül a házát. Azt eladta és abból adott nekünk a tesómmal annyit, amivel lehetett lakásunk. Különben nekem se lenne még lakásom, vagy maximum úgy, hogy 60-80% hitelre. De egyébként akkoriban is volt félretéve saját magamtól 7 millió forintom. Tehát én is tudtam beletenni a lakás árába a saját pénzemből és így már csak néhány millió hitelt kellett felvenni, amit azóta vissza is fizettem előtörlesztéssel.

Még szerintem olyan kb. 25 éves korig nem számít hol laksz, de utána már egyre jobban nézik a nők. Főleg hogy egyedül laksz-e. Csak ha elbaszol sok pénzt egyedül bérelni egy lakást, akkor meg félretenni nem tudsz. Én emlékszem szorongtam ettől kb. 25-29 évesen. Én lakótárssal éltem albérletben, hogy legalább pénzt tudjak jobban félretenni.

32/F

2021. nov. 16. 18:17
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

Mikor a férjemet megismertem, ő 38 volt, én 28. Egyikünknek sem volt semmije, csak egy felbomlófélben lévő házassága. Ez mégsem riasztott el, nem minden nő eltartót keres.

N

2021. nov. 16. 18:19
 8/28 anonim ***** válasza:
14%
Van lakásom meg pénzem is. A szomszéd lakás 1/4 -ed akkora mint az enyém és bérelik. A csóró Chad éppen ott dugja a csaját.
2021. nov. 16. 19:03
 9/28 anonim ***** válasza:
20%
..Míg én épp incel stream -et nézek egyedül.
2021. nov. 16. 19:03
 10/28 anonim ***** válasza:
20%
Ja de még 30 alatt vagyunk mindhárman. Bocsi, nem olvastam el rendesen a kérdést. 30 fölött lehet változik a helyzet, különösen ha szingli anyukát akarsz felszedni.
2021. nov. 16. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!