Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kevesebbet ér egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevesebbet ér egy férfi a nők szemében, aki csak albérletben él 36 évesen is és nincs lakása? Van már lakásotok (30-as pasiktól kérdem)? Van belőle előnyötök a nők terén?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 18:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Az incelek süketek, azért hallották félre az információkat.

A nők nem eltartót, hanem melltartót keresnek.

Ezt jól jegyezzétek meg.

2021. nov. 16. 19:33
 12/28 Noren1989 ***** válasza:
72%

Noshàt, öröklakàs+eltartàs,ajelenlegi àllapotom.

Előny: a macskàimat nem zargatja senki, akit én nem engedek be.

Hàtràny: nincs.

2021. nov. 16. 19:56
 13/28 A kérdező kommentje:
na igen
2021. nov. 16. 21:36
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

27 évesen van saját lakásom, balatoni nyaralóm (igazából egy telek rajta egy pince, de még felújítás alatt van) és több milliós megtakarításom.

A kutyát nem érdekli, le se szarják. Rohadtul nem ez számít.

2021. nov. 17. 09:24
 15/28 anonim ***** válasza:
96%

Csá Kérdező!

35,5 éves férfi vagyok, idén jutottan szülői segítséggel lakáshoz. Most már lassan FÉL éve büszke lakástulajdonos vagyok.

A kérdésedre a válasz: SEMMIT se számít.

Pedig 50 m2, akár kis családdal is el lehetne itt éldegélni, és jó helyen van, ja és a fővárosban.

De nem újépítésű, nem penthouse, nem luxus, nem tégla, nem rózsadombi én pedig egy büdös utolsó alkalmazott vagyok nem pedig audis-bmws vállalkozó kigyúrva kockás hassal 190 centivel.

Szóval én is azt hittem hogy na itt a lakás majd jönnek a nők. SENKI érted SENKI nem jött...

Szomorú de ez van...olyan magasak a női elvárások hogy sosem érjük le , mi a férfiak javarésze....

2021. nov. 17. 10:03
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
14. Max. azért látod ezt így, mert te már ezt megszoktad és el sem tudod képzelni nélküle. De hidd még akár csak tudat alatt az önbizalmadhoz is sokat ad hozzá, hogy ennyire előre tartasz anyagiakban az életben (főleg a korosztályodhoz képest). Ha ezeket nem örökölted vagy a családod gazdagsága és befolyása révén szerezted valahogy, akkor meg eléggé olyan személyiséged lehet, ami bejön a nőknek.
2021. nov. 17. 10:09
 17/28 anonim ***** válasza:
43%
Nőként örülök, hogy sokan (pl. 14, 15. ) őszintén leírták - tényleg nem ez számít. Nagyon pozitív dolog és persze legyetek rá büszkék, hogyha van (saját lakásotok), de ne szégyelljétek, hogyha nincs.
2021. nov. 17. 10:10
 18/28 anonim ***** válasza:
34%
bátorak legyetek
2021. nov. 17. 13:15
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van egy 90 nm-es lakásom 31 évesen. Azért nem tolonganak a nők! 2 db haver lány van aki szokott viccelődni hogy hozzam költözne. És szex is lehet.

De én nem akarok senkit eltartani. Van egy kutyám. Az bőven elég hogy ne legyek teljesen egyedül.

2021. nov. 17. 14:41
 20/28 A kérdező kommentje:
15. Ez sajnos szörnyű, de én sem hittem volna soha, h már ez sem oszt vagy szoroz a nőknél.
2021. nov. 17. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!