Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire kellemetlen nektek, ha egy 30 as átlagdiplomás férfi még csak pár hónapja költözött fel vidékről a nagyobb városba, albérletben él (van lakása, de kisvárosban) és még csak 1 munkahelye van és nincs még másodállása?
Én 180 ezret keresek és a barátnőm lakásában éltünk. Azért szakított velem, mert irritáló lettem a komplexusaim miatt. Erre a pszichológusom világott rá.
Esetleg neked sem ártana egy pszichológus.
Van állása, saját lakása, diplomája, tehát jó eséllyel értelmes is. Mi lenne ebben lenézendő?
Konkrétan egy ismerősöm sincs, akinek másodállása lenne.
hat rokon, szerencsed van, 100 alatt pesten muveszet alberletet talalni.
amugy meg ez inkább a sajat komplexusaidrol szol mint a nok valos elvarasairol. vagy troll vagy:d
Errefelé egy lakás 40 millió forint és ez még nem is hatalmas méret.
Kitermelni ugye nem lehet önerőből, az albérlet rizikós családdal, mert nem megbízható egyik tulaj sem. Egy bérlakás meg kb havi 250-300-nál indul. Akkor már egyszerűbb a hitel. De ahhoz jó kereset kell, plusz 40millionak azért törlesztője is van, ha nem 30év alatt akarja az ember visszafizetni.
Tényleg nem értem, önerőből bruttó 800 alatt hogy képzel valaki otthonos családot. Persze putriban is lehet élni. De akkor már jobb Nyíregyháza, mint a Bp.. főleg ha ott meg már van lakása valakinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!